Barátok közt

Előző rész (2012. május 23.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 23. 21:15

Van-e hátsó szándéka Miklósnak Zsófival? Szabi csalódik a reklámdalában. Attila olyat mond ki, amit eddig még soha.

Zsófi elmegy Miklóssal megnézni egy új lakást, amit be kell rendeznie. Miután tegnap kibékültek, Zsolt ezúttal nem tesz pikírt megjegyzést – legalábbis Zsófi előtt. De később bevallja Nórának, hogy még mindig gyanakszik Miklós és Zsófi „barátságára”. Zsófi meghallja, hogy Zsolt még mindig nem bízik Miklósban és az ebből kialakult veszekedés során elmondja Zsoltnak, hogy Miklós szavai miatt békült ki vele. Zsolt hálával tartozik Miklósnak! Zsoltot ez meggyőzi, ezért kibékül Miklóssal. Nem sokkal később, Miklós egy apró szívességet kér Zsolttól.

Szabiék megtudják, hogy ma kerül adásba a mogyorókrémes reklám és Bözsi lelkesen kiragasztja a hírt a faliújságra. Aliz nem tudja meghallgatni a reklámot, mert állásinterjúra kell mennie. Bözsi későn ér haza a közértből, és mivel nem akarja lekésni a reklámot, berohan a kávéházba, hogy ott hallgassa meg. Ott rájön, hogy elfelejtette megkérdezni, melyik adón lesz a reklám, így végül nem tudja meghallgatni. Szabi megdöbbenve hallja, hogy a reklámban mókushangot csináltak neki. Bözsi később arról lelkendezik Szabinak, hogy milyen gyönyörű a hangja. Szabi ebből rájön, hogy Bözsi nem hallotta a reklámot, de nem szól róla. Luca azonban kicsit később bejelenti Szabinak, hogy mindenki imádja a mogyoródalt, és a fél iskola ezt dúdolja.

András meglepődik, amikor megtudja, hogy Júlia fontolgatja a Dubaji munkát. Eleinte András nem túl lelkes, de amikor meghallja, hogy Péter szerint András sose fog Dubajba költözni, mivel túl földhözragadt, áthívja Katit, hogy meséljen az ottani életről. András és Júlia megdöbbennek azon, hogy András mennyivel többet kereshetne ott, mint itthon. Később, Júlia és Attila összevesznek, amikor Attila megkérdi, hogy miért akar Júlia költözni. Miatta? Júlia dühösen elrohan, de ekkor Attila papírrepülőt dob Júlia elé és szerelmet vall neki.

Címlapról ajánljuk