Barátok közt

Előző rész (2012. május 21.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 21. 21:15

Laci téves következtetésre jut a fenyegető kilétével kapcsolatban. Zsófi új hitelkártyája bajt hoz a fejére. Júlia nem bírja tovább és bevallja Attilának, hogy szereti.

Gabi kéri Lacit, hogy ne ítéljen elhamarkodottan, mert nem biztos, hogy Zsolt küldte a fenyegetést. Laci később megkérdezi Vilmost, látott-e gyanús idegeneket ólálkodni az udvarban, de Vilmos nem látott. Laci tévesen arra a megállapításra jut, hogy mégiscsak Zsolt volt a fenyegető és bosszút forral. Közben Gabi megtudja, hogy a sarki kisboltos küldte az üzenetet, de már túl későn, mert Laci dühében beront Zsolt irodájába és leönti Zsoltot egy doboz festékkel. Laci később megtudja Gabitól, hogy tévedett és Zsolttól tartva elbújik az irodájában. Zsolt dühösen követeli, hogy Laci jöjjön ki, de Gabinak végül sikerül lebeszélnie a verekedésről és Laci megmenekül. Gabi örül, hogy nem Zsolt küldte a fenyegetést, de aggódik a sarki kisboltos miatt. Laci megnyugtatja Gabit, mindent meg fog tenni azért, hogy sikerüljön megnyitni a vegyesboltot.

Miklós felbosszantja Zsoltot, és Zsolt mérgében megbántja Zsófit, amikor azt mondja, Miklós csak azért adott Zsófinak munkát, hogy rajta bosszút álljon. Zsófi elpanaszolja Kingának, Zsolt mennyire megbántotta és bocsánatkéső SMS-t kap Zsolttól, de nem hatja meg. Amikor Zsolt megpróbál szóban is bocsánatot kérni, Zsófi lerázza. Később Zsófi újabb SMS-eket kap és azt hiszi Zsolt így akar bocsánatot kérni ezért meg sem nézi őket. De amikor végül megnézi az üzeneteit, látja, hogy azokat nem Zsolt küldte, hanem a bank és rádöbben, hogy valaki ellopta az új hitelkártyáját.

Júlia átmegy Attilához, hogy megkérdezze mikor indulnak az ügyfélhez. Attila és Nóra közelségét látva Júlia elszomorodik. Felmegy a padlásra, ahol boldog volt Attilával és elsírja magát. András később aggódni kezd, amikor észreveszi, milyen zaklatott Júlia, és megkérdezi Attilát, tudja-e mi van vele, de Attila nemmel felel. Később az ügyfél körbevezeti Júliát és Attilát a birtokán, és Júlia próbál megnyugodni. Közben Kati fontos hírt szeretne közölni Andrással, de nem tudja elmondani, mert megérkezik Nóra. Amikor az ügyfél elköszön, Attila megkérdezi Júliától, mi a baj és Júlia azt hazudja, fáj a feje. Miközben Kati szállodatervezési munkát ajánl Andrásnak Dubajban, Júlia összeszedi bátorságát és bevallja Attilának, hogy szerelmes belé.

Címlapról ajánljuk