Barátok közt

Előző rész (2012. május 17.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 17. 21:15

Timi nagylányként akar viselkedni Vilmos és Gizi kompromisszumot köt Kinga rájön Mátyás titkára.

Miután Nóra letámadta Alizt, hogy túl sokat mondott Timinek, Aliz vissza támad. Mondván ő csak megnyugtatta Timit és elmondta neki, amit Nóra elhanyagolt elmondani. Otthon Nóra belátja, Aliznak volt igaza, hogy előbb kellet volna elmagyarázni „az élet dolgait” Timinek. Aliz elmondja Gézának, mit mondott Timinek és Géza nem csodálkozik, hogy Nóra kiakadt. Másnap, Timi biztosítja anyját, minden rendben és Miklós megtudja Timi nő lett és nehezen tudja földolgozni. Most, hogy nagylány, Timi úgy gondolja ideje túl lenni az első csókon. Fölmerül Oszkár neve, de Timi végül elbizonytalanodik.

Gizi megnyugszik, amikor megtudja, hogy nem fog meghalni attól, hogy lenyelt egy pár kontaktlencsét. Vilmos bevallja, azért nem akar szemüveget, mert öregebbnek fog kinézni. Másnap, Gizi elviszi Vilmost vásárolni és rábeszéli egy menő szemüvegre. Miklós és Nóra később azt hazudják Vilmosnak, hogy nagyon jól áll Vilmosnak az új szemüveg és Gizi örül. Később, Géza azt mondja Vilmosnak, hogy szörnyen néz ki. Utána ráförmed Gizire, amiért bohócot csinált az apjából. Végül Gizi finoman azt tanácsolja Vilmosnak, hogy vegyenek más szemüveget.

Kinga először visszautasítja Mátyást, de Zsófi rábeszéli, hogy menjen el vele moziba. Később azután kiderül, Mátyás az egész este csak Ádámról akart beszélni, mert ki szeretne vele békülni. Másnap, Zsófi megkérdezi milyen volt a randi, de Kinga azt mondja nem volt randi mert Mátyás csak Ádámról beszélt. Később, Kinga meghallja ahogy Mátyás Gizi egészségé felől érdeklődik, és gyanakodni kezd. Később, megkérdezi, mi van Mátyással és ő bevallja, haldoklik. Kinga ledöbben.

Címlapról ajánljuk