Barátok közt

Előző rész (2012. május 16.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 16. 21:15

Fény derül Vilmos titkára. Kingának választani kell Ádám és a fiú apja között. Nóra megharagszik Alizra, mert túl sokat mondott el Timinek.

Miután Vilmos orrcseppet cseppentett az egyik szemébe, Gizi próbál nyugodt maradni. A mentősök műkönnyel ápolják Vilmos szemét és Gizi bevallja, ő azt hitte Vilmos megvakul. Utána, Vilmos azt hazudja, hogy találkozik egy baráttal, de igazából optikushoz megy. Kiderül, hogy Vilmosnak szemüveg kell, de ő nem hajlandó hordani, mert nem akar még idősebbnek tűnni Gizi mellet. Kontaktlencsét vesz, és otthon folyadékba rakja, amit Gizi véletlenül megiszik.

Mátyás bevallotta, hogy nem mennek jól a dolgok Ádámmal és Kinga megtudja a történet másik oldalát Mátyástól. Kinga próbál beszélni Ádámmal, hogy adjon esélyt az apjának, de ő hallani sem akar róla. Mátyás megköszöni Kingának a próbálkozást és mielőtt távozna, elhívja moziba.

Úgy tűnik Nóra és Attila nem tudnak elmenni vacsorázni, mert Mária nem tud Timire vigyázni. Nóra megkéri Alizt, hogy vigyázzon Timire és Aliz örül a pénznek. Később, Aliz megengedi a lányoknak, hogy Nóra rúzsával és cipőjével játszanak, aminek ők nagyon örülnek. Amíg Aliz lent van a kávéházban, Timi bejelenti, hogy haldoklik. Aliz megnyugtatja, hogy csak felnőtt nő lett és mindent elmagyaráz neki az „élet dolgairól”. Nóra és Attila haza jönnek, amíg a lányok Timit ünnepelik. Nóra megtudja mi történt és Timi azt mondja már mindent tud Aliztól. Nóra aggódva megkérdezi mit mondott pontosan és átmegy Alizhoz. Nóra lehordja Alizt hogy túl sokat mondott Timinek az „élet dolgairól”.

Címlapról ajánljuk