Barátok közt

Előző rész (2012. május 15.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 15. 21:15

Tud Kinga segíteni Ádámnak rendezni a kapcsolatát az apjával? Ki fogja támogatni Gabiék kisbolt ötletét? Vilmos látása egyre újabb kihívások elé „néz”.

Kinga megkéri Mátyást, hogy ne szóljon Ádámnak a csókról, de később, egy vita hevében, Kinga mégis elárulja Ádámnak, hogy megcsókolta az apját. Kinga aztán elmeséli Zsófinak, és azt is, hogy apa-fia közt nagyon feszült a kapcsolat. Ádám nagyon visszautasító Mátyással, aki megpróbál közeledni hozzá. Mátyás érkezésével Vilmos megtudja, hogy Ádámnak még él a biológiai apja. Kinga segíteni szeretne Mátyásnak és Ádámnak rendezni a kapcsolatukat.

Gabi meggyőzi Lászlót, hogy jó ötlet a vegyesbolt. Gabi és László bejelentik Andrásnak és Nórának, hogy támadt egy fantasztikus ötletük. András azonban egyáltalán nem örül egy kisboltnak az udvarban. László és Gabi abban reménykednek, hogy a többi lakó nem lesz olyan negatív, mint András, de Zsolt sem támogatja Gabiék kisbolt ötletét. Nem akar konkurenciát magának. Nóra azonban biztosítja Lászlóékat, hogy támogatja a kisboltot.

Romló látása miatt Vilmos egyre több hibát követ el. Vilmos felpróbálja egy idegen szemüvegét, de gyorsan leveszi, amikor Zsolt gonoszkodó megjegyzést tesz rá. Gizi megígéri Nórának, hogy szól Vilmosnak, hogy végezze jobban a munkáját. Mikor újabb hibát követ el, Vilmos végül “bevallja”, hogy száraz a szeme, és Gizi szemcseppet ajánl neki. Vilmos véletlenül orrcseppett tesz a szemébe.

Címlapról ajánljuk