Barátok közt

Előző rész (2012. május 14.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 14. 21:15

Vajon ki lesz a Berényi cég új igazgatója? László megdöbben Gabi váratlan ötletétől. Egy sármos idegen megbabonázza Kingát.

András végül Nórára adja le voksát, miután Nóra elfogadja feltételét és Claudia hőzöng, hogy mindenki előtt megalázták. Míg András bevallja, azért szavazott Nórára, hogy Claudiát távol tartsa a cégtől, Nóra elárulja Attilának, csak azért vette vissza Andrást, hogy megtarthassák a „Nádkert Lakópark” projektet. Gizi próbálja oldani a feszültséget Nóra és András között, de nem sok sikerrel jár, ám egy telefonhívás Timitől végül akaratlanul megbékíti őket.

László megdöbben házi sörfőzdéjének romjait látva, majd a három sör szaki, László, Géza és Vilmos egymásnak esik bűnbakot keresve. Ezalatt Linda rosszulléte Gabit még inkább arra készteti, hogy röpcédulákkal figyelmeztesse a környék lakóit, bojkottálják a közeli kisboltot, nehogy valaki újra megbetegedjen a tulajdonos által forgalmazott lejárt termékektől. László szomorúan konstatálja, hogy sokba kerül majd házi sörfőzdéjének helyreállítása, de épp amikor úgy dönt, mégsem adja fel, Gabinak új ötlete támad – kisboltot akar nyitni az iroda helyén.

Ádám kiakad Aliz vallomásától és Aliz attól tart, ez barátságuk végét jelenti. Ádám azonban megsajnálja a bűntudattal viaskodó lányt és megbocsát neki. Míg Géza tagadja, hogy ő fecsegett Kingának Aliz szerepéről a motorbalesetben, Kingát dühíti, hogy Ádám könnyedén megbocsátott Aliznak, de tagadja, hogy féltékeny lenne a lányra. Az anyagi pácban lévő Ádám végül ráveszi magát, hogy elkérje Gizitől a rég nem látott „ismerőse” telefonszámát és fogcsikorgatva felhívja, hogy pénzt kérjen tőle. Géza szeretné, ha Kinga tanúsítaná, hogy nem ő árulta el Aliz titkát, de az ingerülten visszautasítja és az orvoshoz készülő Ádámnak sem segít az öltözésben. Amikor azonban épp frusztráltan háborog Zsófinak a sok lehetetlen pasiról, véletlenül leönt egy rendkívül sármos vendéget, Mátyást, aki teljesen megbabonázza. Nem sokkal később azonban megdöbben, amikor Mátyás a fiaként üdvözli Ádámot.

Címlapról ajánljuk