Barátok közt

Előző rész (2012. május 11.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 11. 21:15

Vajon Kinga elmondja Ádámnak, amit Alizról megtudott? Ki lesz a családi cég új feje? Laci mohósága nem várt következményekkel jár.

Krisztina megkérdezi Kingát, elmondta-e már Ádámnak, hogy Aliz tehet a motorbalesetről, de Kinga nem tudja eldönteni, mit tegyen. Szabi és Krisztina könnyes búcsút vesznek. Később, Ádám az anyagiakról panaszkodik Aliznak és Gizinek. Gizi azt tanácsolja, hívjon fel valakit a múltjából, de Ádám hallani sem akar róla. Mikor Ádám Aliz kedvességét és a sálat dicséri, Kinga nem bírja tovább, és kibukik belőle, Ádámnak fogalma sincs miért kapta a sálat. Ezután ultimátumot ad Aliznak, vagy elmondja Ádámnak, hogy ő okozta a balesetet, vagy Kinga fogja. Így Aliz kénytelen bevallani Ádámnak az igazat.

Claudiának nem sikerül meggyőznie Andrást, hogy szavazzon rá, miközben Nóra elnyeri Miklós támogatását. Júliát meglepi Attila kérése, hogy beszéljen Andrással Nóra ügyében, és emlékezteti Attilát, abban egyeztek meg, hogy kitartanak a párjaik mellett. Miklós megpróbálja lebeszélni Andrást az ügyvezetői posztról és meggyőzni, hogy Nórára tegye a voksát. Közben Laci is ügyvezető akar lenni, amiről Nóra és Gabi alig tudják lebeszélni. Később Claudia meg egy próbát tesz, hogy megnyerje Andrást. A szavazáson András döntéshelyzetbe kerül, és végül Nórát választja, de van egy feltétele.

Laci izgatottan készül a sör palackozására. Gabinak rossz érzése támad, amikor megtudja, hogy Linda egész reggel hányt, és kideríti, hogy Linda a sarki boltban vett felvágottból evett. Közben véletlenül Vilmos és Laci is cukrot tesz a sörbe. Később Laci megpróbálja eladni a sört Zsoltnak, aki azzal utasítja el, hogy Lacinak nincs elég söre a kávézó ellátásához. László vizet és még több cukrot adat Gézával a sörhöz, hogy növelje a mennyiséget. Közben Gabi figyelmezteti Júliát, hogy ne vásároljon a sarki boltban, és elhatározza, hogy beszél a tulajjal. Később, Vilmos, Laci és Gabi figyelmeztetést tesznek ki a bolt ellen az üzenőfalra, amikor "puskaropogásra" lesznek figyelmesek és döbbenten fedezik fel, hogy a sörös üvegek felrobbantak az irodában.

Címlapról ajánljuk