Barátok közt

Előző rész (2012. május 10.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 10. 21:15

Harc indul a Berényi kft. vezetéséért. Összejön-e megint Péter és Linda? Kinga döbbenetes titok birtokába jut.

Gizi megtudja, hogy Claudia megtámadta Nóra ügyvezetői pozícióját és bizalmatlansági szavazást kezdett ellene. Claudia megpróbálja Attilát megzsarolni, hogy szavazzon rá és ne Nórára, de Attila nem hagyja magát. Később megnyugtatja Nórát, hogy rá számíthat a szavazáson. Amikor András tudomást szerez a szavazásról, úgy dönt, hogy Claudiára szavaz. Mikor azonban rádöbben, hogy a bizalmatlansági szavazás Gizivel kapcsolatos és Claudia kirúgja a nőt ha megválasztják, megváltoztatja döntését és ő is ringbe száll az ügyvezető igazgatói posztért.

Míg Hanna rádumálja Lindát, hogy beszéljen őszintén az érzéseiről Péterrel, addig Péter azt mondja Balázsnak, hogy inkább elkerüli Lindát. Később Balázs megtudja, hogy Linda szerelmet akar vallani Péternek és reméli, hogy Péternek sikerül elkerülnie a lányt és nem kell Lindának megalázkodnia a fiú előtt. Ám mindeközben Péter épp arra készül, hogy újra kezdje Lindával. Amikor bekopog a lányhoz, félreértik egymást, és mindketten azt hiszik, hogy a másik nem akarja újra kezdeni. Később Péter Hanna egyik osztálytársnője után kezd érdeklődni, ezzel végleg lezárva Lindával való múltját.

Krisztina elmondja, miért szeretné kibérelni Bözsi házát. Szabi úgy gondolja, hogy működhet a Krisztinával való kapcsolata akkor is, ha a lány tőle messze él, ám Krisztina úgy dönt, visszaadja a fiú szabadságát. Aliz, akit még mindig bánt a bűntudat Ádám balesete miatt, befejezi a sálat és átadja Ádámnak, amiért Kingát féltékeny lesz. Később Kinga megtudja, hogy Aliz áll Ádám balesete mögött. Vajon mit tesz ezzel az információval?

Címlapról ajánljuk