Barátok közt

Előző rész (2012. május 09.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 9. 21:15

Ki lehet békíteni Lindát és Pétert? Szabi álla nagyot koppan. Nórának meg kell védenie döntéseit.

Hanna és Balázs azon töri a fejét, hogyan békíthetnék ki Lindát és Pétert. Balázs áthívja Pétert Claudiához, míg Hanna Lindát hívja át – mindketten azzal az ürüggyel, hogy egy reklámfilmet forgatnak Balázs egyik egyetemi szemináriumára. Addig ügyeskednek, amíg a film története szerint Péter megcsókolja Lindát. A forgatás után Linda úgy érzi, megint összejönnek Péterrel és talán ezúttal sikerülhet együtt maradniuk. Eközben Péter kijelenti Balázsnak, hogy bár élvezte a forgatást, többé nem engedi meg Lindának, hogy kifacsarja a szívét.

Krisztina rádöbben, hogy egész nap nem volt szüksége, hogy a jegyzetfüzetébe írjon, és ezt Szabi jó hatásának tudja be. Ám amikor átmegy a fiúhoz, kényszeres cselekvései visszatérnek, így más magyarázat után kell nézzen. Eközben Alizt emészti a bűntudat, hogy miatta nem tud Ádám pénzt keresni. Hogy segítsen a férfin, kötni kezd neki, ezzel újra magára haragítva Gézát. Miközben Szabi dalt ír Krisztinának, a lány bejelenti, hogy szeretné kibérelni Bözsi falusi házát, hogy ott régi álmát valósítsa meg: hullámos papagájokat fog tenyészteni.

András elmeséli otthon, hogy otthagyta a Berényi Kft-t, de biztos benne, hogy Nóra hamarosan könyörögni fog, hogy térjen vissza. Ám meglepetésére Gizi nem ezzel a kéréssel, hanem az összepakolt holmijával érkezik meg. Amikor Claudia megtudja, mi történt, Nórát okolja, de aztán döbbenten hallja, hogy András veszélyeztetni akarta a cég profitját. Később azt is megtudja, hogy András kilépésével az egész projekt veszélybe kerül, ezért megpróbálja Andrást jobb belátásra bírni – amíg meg nem tudja, hogy Nóra visszavette Gizit az irodába. Követeli, hogy Nóra rúgja ki a nőt, de Nóra közli, hogy ilyen ügyekben ő dönt, hisz ő a cég ügyvezetője, nem Claudia. Erre Claudia kijelenti, hogy talán már nem sokáig. Szavazásra fogja bocsátani a kérdést.

Címlapról ajánljuk