Barátok közt

Előző rész (2012. május 07.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 7. 21:15

Milyen bosszút forral Miklós Zsolt ellen? Gabi megbánja a kishitűségét László sörével kapcsolatban. Bözsi döbbenetes felfedezést tesz.

Miközben Miklós perrel fenyegeti Zsoltot, amiért összetépte a szerződésüket, Claudia és Attila úgy döntenek, hogy együtt veszik meg az irodát Zsolttól. Nóra megtudja, hogy Attila a tudta nélkül megvette az irodát és nem örül neki. Közben Miklós rájön, hogyan tudta őt Attila kilökni a nyeregből és bosszút forral Zsolt ellen. Munkát ajánl Zsófinak, amit Zsófi lelkesen, de Zsolt gyanakodva fogad.

Géza, Vilmos és László megkóstolja a sört, ami még nem egy főnyeremény, de bizakodnak, hogy hamarosan az lesz. Gizi és Gabi aggódva figyelik, mit csinálnak a fiúk és Gizi elfecsegi Gabinak Vilmos és László versenylovas történetét, amit Vilmos megtud. Lászlót később elszomorítja Gabi kishitűsége a sörrel kapcsolatban és ezért Vilmos megkéri Gabit, hogy ne legyen ilyen pesszimista. Azt is elárulja neki, hogy László róla akarja elnevezni a sörét. Gabi bocsánatot kér Lászlótól, és megígéri, hogy mostantól mindenben számíthat rá.

Lénárd pénzt hoz Bözsinek. Szabi aggódni kezd Bözsiért, amikor a néni azt mondja fél ugyan a volt szomszédoktól, de el akarja kezdeni a károsultak kifizetését. Később Szabi randira hívja Krisztinát, de amikor meglátja, hogy Bözsi egyedül indul a falujába, fogcsikorgatva megkérdezi a lányt nincs-e kedve ott „randizni”. Aliz kiakad, amikor megtudja, hogy Bözsi egy hosszú listát hagyott hátra neki teendőkkel. Bözsi, Szabi és Krisztina megérkeznek Bözsi házához, amire az egyik szomszéd furcsán reagál. Bözsi felkészül a „harcra”, de a falusiak csak nem jönnek. Miközben Szabi és Krisztina összemelegednek, Bözsi megtudja, hogy a faluban mindenki azt hiszi, hogy meghalt.

Címlapról ajánljuk