Barátok közt

Előző rész (2012. május 03.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 3. 21:15

Claudia jól szórakozik Miklós rovására. Bözsi zsákutcába kerül. Zsolt meggondolatlan tettének komoly következményei lehettek volna.

Miután Miklós fontos ügyfele a földön landolt, Balázs megvallja, hogy eltörte a kanapét, és várja a szidalmakat. Miklós azonban azt hiszi, a fia csak kitalált egy „magyarázatot”, hogy mentse a helyzetet, és megköszöni Balázsnak, hogy feltalálta magát. Claudiát mulattatja, ahogy Miklós lerángatja a törött kanapét, Balázs és Péter pedig jót nevetnek azon, hogy Miklós ügyfele lezuhant a kanapéról. Claudia megtudja, hogy Nóra megfelezi Miklóssal az újrafestés költségeit. Claudia bosszúból megváltoztatja Balázs kanapé megrendelését Miklós számára, és Claudia legnagyobb élvezetére Miklós kap egy vadrózsaszín kanapét.

A romantikus csók után Szabi örül, hogy nem veszítette el Krisztinát. Miközben Szabi a hetedik mennyországban érzi magát Krisztina miatt, Bözsi egy titokzatos férfival jelenik meg a kávéházban. Krisztina megvallja, hogy Szabi nagyon tetszik neki. Bözsi megtudja, hogy Lénárd nem tudja megszerezni a pénzt Páltól, de felajánlja Bözsinek, hogy pénzt hagy rá a végrendeletében, amit Bözsi morbidnak talál. Bözsi fél, hogyan fogja visszafizetni a barátai pénzét a faluban.

Miután összevásárolt egy csomó drága élelmiszert, Zsolt rádöbbenti Zsófit, hogy oda kell figyelnie az árakra. Miklós beugrik, és emlékezteti Zsoltot és Zsófit, hogy el vannak maradva a lakbérrel. Zsolt és Zsófi elképedve hallják, hogy Miklós fel akarja emelni a lakbérüket. Zsolton fokozódik a nyomás, de Zsófi nem akar költözni. Zsolt később dühében a fagyasztóba gyömöszöli Miklóst, de Kinga később kiszabadítja. Zsófi megtudja, hogy történt valami Zsolt és Miklós között.

Címlapról ajánljuk