Barátok közt

Előző rész (2012. május 02.)

rtl.hurtl.hu

2012. május 2. 21:15

Vajon Júlia és Attila folytatják titkos viszonyukat? Balázs és Péter akaratlanul bajt okoznak Miklósnak. Szabi előre nem látott nehézségekkel szembesül Krisztinával való randevúja közben.

Mivel közvetlenül nem konfrontálhat Nórával, amiért csókolózott Miklóssal, Attila finoman ugratja Nórát, de ő biztosítja róla, hogy nincsenek gyengéd érzelmei Miklós iránt, és a végén csókolóznak. Claudia megtudja, hogy Nóra boldog Attilával, és elnézést kér Júliától az alaptalan gyanúsításért. Júliát bántja, hogy Attila féltékeny Miklósra, amiért titokban csókolózott Nórával. Attila később összefut Miklóssal, de kénytelen erőt venni dühén. Attila később jól érzi magát Nórával, amikor együtt rendbe hozzák a padláson talált íróasztalt Timinek. András is boldoggá teszi Júliát, amikor kikéri a véleményét a rajzairól. Júlia és Attila megállapítják, szerencséjük volt, hogy megúszták a csalást, és úgy döntenek, hogy véget vetnek kapcsolatuknak.

Hanna gyengéden bíztatja Balázst, béküljön ki Péterrel, mivel a két fiú azóta nem beszélt egymással, hogy Linda meg akarta csókolni Balázst. Péter először elzavarja Balázst, de amikor látja, hogy még Hanna és Linda is kibékültek, ők is békét kötnek, és elkezdik rugdalni a labdát Miklós lakásában, és véletlenül eltörik Miklós kanapéját. Mivel azt hiszik, Miklós dühös lesz, a fiúk megjavítják a kanapét, és meg vannak elégedve a javítással, egészen addig, amíg Miklós haza nem jön, fontos ügyfelekkel, és Balázs rémületére a kanapé összeomlik az ügyfél felesége alatt.

Bözsi büszke a Pállal kapcsolatos újságcikkre, Szabi pedig izgatottan várja a randevút Krisztinával. Szabi azonban összefut Zsolttal, aki közli vele, hogy este dolgoznia kell. A csalódott Szabi le akarja mondani a randevút, de Kingának van egy ötlete. Azt tanácsolja Szabinak, hogy hívja meg Krisztinát a kávéházba, és felajánlja, hogy falaz neki. Közben Bözsi titokzatos telefonhívást kap az újságcikkel kapcsolatban, és beleegyezik, hogy találkozik az ismeretlen illetővel. A kávéházban Szabi randevúja félbeszakad, amikor Szabinak be kell állnia felszolgálni, ráadásul Bözsi az ő gondjaira bízza Lucát is. Szabi egyszerre felszolgál és vigyáz Lucára, aztán észreveszi, hogy Krisztina elment. Utána szalad, és fellélegzik, amikor kiderül, hogy Krisztina nem haragszik rá. Szabi és Krisztina csókolóznak.

Címlapról ajánljuk