Barátok közt

Előző rész (2012. április 27.)

rtl.hurtl.hu

2012. április 27. 21:15

Timi biztonságban hazaér? Zsolt és Zsófi újra veszekedni kezdenek. Vajon Júlia és Attila lebuknak?

A hajléktalan felajánlja a saját mobilját Timinek, telefonáljon haza. Amikor meghallják egy idegen férfi hangját, Vilmos és Gizella nagyon megijednek. Vilmos elkezdi keresni Nórát, Gizella pedig elindul „kimenteni” Timit az idegen karmai közül. Megtalálja a kislányt, és hazahozza. Miközben Timi ragyog a büszkeségtől, hogy megismerkedett egy igazi hajléktalannal, Gizella kissé csalódott, mert Nóra nem fejezte ki megfelelően a háláját.

Zsófi felpróbálja a cipőt, amit Claudia vett neki, és egyből beleszeret. Amikor Zsolt meglátja a lábbelit, ledobja a gangról, és majdnem eltalálja vele Andrást. Miközben Zsolt és Zsófi veszekszenek, Claudia rájön, honnan jött a cipő, és megkérdezi Zsófitól, mi történt. Zsófi megvallja neki, hogy Zsoltnak már egyáltalán nincs pénze. Mielőtt a csúnya szóváltás elfajulna, Zsófi Zsolt mellé áll, és visszaadja a cipőt Claudiának. Claudia elhatározza, hogy többé nem szól bele ebbe a kapcsolatba.

Miközben Júlia tagadja, hogy viszonya lenne Attilával, Attila azt hazudja Nórának, hogy egy régi íróasztalt hozott rendbe Timinek, meglepetésül. A végén megcsókolja Nórát, hogy bizonyítsa, minden rendben van köztük. Nóra később beolvas Miklósnak, amiért feleslegesen ijesztgette. Másnap Attila majdnem szakít Júliával, aki ekkor elmondja neki, hogy Nóra csókolózott Miklóssal.

Címlapról ajánljuk