Barátok közt

Szorul a hurok Attila és Juli nyaka körül?!

rtl.hurtl.hu

2012. április 23. 21:15

Egy jelentéktelen kulcs is lehet árulkodó, és egy női megérzés is kirobbanthat családi drámát. Vajon Nóra meddig tudja megában tartani a látottakat és lesz-e elég ereje, hogy a dolog után járjon?

Attila és Juli boldog párkapcsolatban él. Mind a kettőjüknek van egy szerető társa, aki megbecsüli, és minden helyzetben számíthat rá. De úgy tűnik nekik ez nem elég. Már a kezdetetek óta vibrált köztük a levegő, egy elgyengült pillanatban pedig engedtek vágyaiknak. Most a padlásra járnak titokban, az elsődleges szerelmi fészkükbe, hogy pár lopott órát együtt tölthessenek.

A bimbózó kapcsolatukat azonban veszély fenyegeti, Nóra ugyanis megtalálta Attila zsebében a padlás kulcsát, ami tovább erősítette a már meglévő gyanút lehet, hogy Attila megcsalja? Még nem rakta össze a dolgokat, nem tudja minek a kulcsát találta meg, de a női megérzése azt súgja, valami rossz van kibontakozóban.

Szerinted lebuknak Attiláék? Nóra rámer kérdezni kulcsra Attilánál? Tarts velünk minden hétköznap este és hamarosan kiderül, addig pedig szavazz!

Címlapról ajánljuk