Barátok közt

Előző rész (2012. április 23.)

rtl.hurtl.hu

2012. április 23. 21:15

Valter levele váratlanul békét teremt minden fronton. Lászlót eggyel több kínos meglepetés éri a kelleténél. Nóra érdekes felfedezést tesz Attila irodájában.

Hanna és Claudia csodálják a rózsabimbót, amely a tél közepén jelent meg Valter sírja fölött, és Hanna kutatást végez, megmaradhat-e a bimbó vagy nem. Az apja „síron túli” levelétől inspirálva Hanna megígéri, hogy Claudiával marad, és más befektetési lehetőségek után néz Miklós lakásai helyett. Hanna leszedi a rózsabimbót, és vázába teszi, hogy ki tudjon nyílni, és meghitt hangulatban megvallja Balázsnak: örül, hogy ő és Claudia mellette vannak. Hanna később kibékül Lindával is, miközben Claudia látja, hogy „Valter rózsája” gyönyörűen kinyílt.

A sarki bolt tulajdonosa felfigyel Gabira, aki tanácsot ad az egyik vevőnek, és munkát ajánl Gabinak. László később csodálkozva látja, hogy Gabi próbaidős munkát kapott eladóként, és akaratlanul ötletet ad Miklósnak, amikor úgy dönt, a cégéért kapott pénzből nem vásárolja meg a lakást, amelyben Gabival lakik, hanem inkább új vállalkozásba kezd – ahogy lesz egy megfelelő ötlete. Később, miközben Gabit betanítják eladónak, László döbbenten értesül róla, hogy Miklós az új főbérlőjük.

Miközben Júlia és Attila romantikáznak Claudia távollétében, Miklósnak feltűnik, hogy Nóra ideges. Azt is látja, hogy Attila lerázza Nórát, de nem tudja, mi lehet a baj. Miközben Miklós Andrástól sem tudja meg, mi bántja Nórát, és Attila visszaviszi Vilmosnak a padláskulcsot, Nóra megvallja Gabinak, hogy úgy érzi, Attila kezd eltávolodni tőle, de nem tudja, mi a probléma. Nóra rossz érzése fokozódik, amikor Attila irodáját zárva találja, és felfedezi, hogy Attila nem vitte magával a mobilját. Miközben Attila és Júlia a szerelmi fészekben múlatják az időt, és Attila átadja Júliának a padláskulcs másolatát, Nóra ki akarja deríteni, mi a probléma. Kutatni kezd Attila irodájában, és talál egy idegen kulcsot Attila zakója zsebében.

Címlapról ajánljuk