Barátok közt

Előző rész (2012. április 20.)

rtl.hurtl.hu

2012. április 20. 21:15

Szabi és Krisztina közelebb kerülnek egymáshoz, de Ádám és Kinga nem. Attila és Júlia élvezik az új búvóhelyet. Hanna csodálatos születésnapi meglepetésben részesül.

Kinga és Ádám szójátékot játszanak, de amikor kezd felforrósodni a levegő, Ádám abbahagyja a játékot, és emlékezteti Kingát a házi szabályokra. Közben Szabi és Krisztina befejezik a leltározást, és jól érzik magukat egymás társaságában. Miközben Ádám elismétli a csalódott Kingának, hogy csak barátok lehetnek, Linda igyekszik elvégezni minden rábízott házimunkát. Eközben a lap egyik újságírója interjút akar készíteni Bözsivel a Pál sztoriról, de Bözsi csalódik, amikor megtudja, hogy cikkben Pál és a cége neve nem lesz megemlítve. Másnap Ádám megpróbálja rábeszélni Lindát, költözzön haza az anyjához, és olyan kedvesen beszél Gizelláról, hogy Kinga elolvad tőle. De amikor Linda később összefut Gizellával, azt mondja, egyelőre nem megy haza. Kinga arról panaszkodik Szabinak, hogy a kapcsolatok nagyon bonyolultak. Szabi és Krisztina randevúznak, amitől Kinga még rosszabbul érzi magát.

András hazasiet az irodából, mert nem akarja felbosszantani Júliát azzal, hogy késik a vacsoráról. Júlia és Attila eközben együtt vannak az ágyban a padláson, és Júlia el van bűvölve, milyen jó kis szerelmi fészket alkotott Attila. Attila később megvallja Júliának, hogy nem érzi magát igazi Berényi fivérnek, de Júlia azt mondja, ne beszéljenek Andrásról, csak élvezzék a lopott órát. Másnap reggel Nórának rossz érzése támad, amikor Attila nem jön vissza hozzá az ágyba, András pedig sajnálja Júliát, amiért olyan sokat dolgozik. Júliának bűntudata van.

Balázs leállítja Miklós és Claudia veszekedését, és Miklós távozik. Miután Hanna lefeküdt aludni, Balázs kedvesen figyelmezteti Claudiát, ne taszítsa el magától Hannát. Balázs otthon beolvas Miklósnak, amiért tönkretette a születésnapi vacsorát. Claudia később bocsánatot kér Hannától, és bosszantja, hogy Hanna megvallja: már kezdte úgy látni Miklóst, mint egy apafigurát. Másnap reggel Claudia megmondja Hannának, hogy Valter hagyott egy levelet a születésnapjára. Hannát mélyen meghatja Valter szép levele. Claudia és Hanna kisétálnak a Valter sírjánál levő rózsabokorhoz, és döbbenten látják, hogy a tél közepén megjelent egy kis rózsabimbó a bokron; ez Valter üzenete a lányának.

Címlapról ajánljuk