Barátok közt

Előző rész (2012. április 19.)

rtl.hurtl.hu

2012. április 19. 21:15

Júlia megrémül, hogy András talán tudja a titkát. Kinga és Ádám betartják a házirendet? Hogy sikerül Hanna születésnapi rendezvénye?

András megvallja Katinak, tudja, hogy Kati szerelmes volt belé, amikor egyetemisták voltak. Kati zavarba jön, aztán azt mondja, Andrásnak szerencséje van Júliával. Közben Vilmos, aki látta András kezének lenyomatát Kati ruhájának elején, azt mondja Júliának, hogy figyeljen oda jobban a férjére. Júlia ezt úgy értelmezi, hogy Vilmos valószínűleg tud róla és Attiláról. Nagyon megkönnyebbül, amikor András elmeséli, hogyan kapta el Katit, és hogy a keze nyoma ott marad a nő ruháján, és Vilmos nyilvánvalóan azt hitte, van köztük valami, és aggódni kezdett Júlia miatt. Attila később megmutatja Júliának, hogy rendbe hozta szerelmi fészküket.

Ádám kibontakozik Kinga öleléséből. Később, miközben leltároznak a kávéház irodájában, Szabi óva inti Kingát Ádámtól. Miközben Ádám megígéri Gizellának, hogy nem fog szíveket törni, Krisztina csatlakozik a leltározáshoz. Aliz ugyanakkor főz Gézának, és azt mondja Bözsinek, hogy szereti Gézát, de nem fognak összeházasodni. Bözsi ennek örül, és támad egy ötlete, hogyan vághatna vissza Pálnak.

Miklós nincs megelégedve a Berényi cég munkájával, amit egyik lakásában végeztek, és követeli, hogy fessék újra a falakat, különben nem fizet. Claudia ragaszkodik hozzá, hogy Miklós fizessen, és Nóra nehéz helyzetben van, mit tegyen. Közben Hanna biztosítja róla Claudiát, hogy csak Balázst hívja el a születésnapi vacsorájára. Később azonban meghívja Miklóst is, és Claudia ledöbben, amikor megjelenik a villában Miklós. Claudia és Miklós a vacsoránál is tovább vitatkoznak a rossz színre festett falakról. Amikor Hanna megjegyzi, lehet, hogy befektet Miklós egyik lakásába, elszabadul a pokol, és Claudia kidobja Miklóst.

Címlapról ajánljuk