Barátok közt

Előző rész (2012. április 17.)

rtl.hurtl.hu

2012. április 17. 21:15

Kiderül, hogy András szórakoztató is tudott lenni. Berendezkedik Kinga új lakótársa. Linda megdöbbenti a szüleit.

Júlia és Attila randevújának a padláson az vet véget, hogy Júlia meglát egy egeret. Később Claudia meglát egy pókhálót Attila hajában, de Attila kitalál valamit, és Claudia elhiszi. Júlia megdöbben, amikor Katit a lakásában találja, mivel András meghívta vacsorára. Kati régi egyetemi sztorikkal szórakoztatja a családot, és mindenkit meglep, hogy András régen nagyon szórakoztató tudott lenni. Bár Júlia először tart Katitól, később megenyhül, amikor Kati négyszemközt elmondja neki, hogy soha nem kedvelte Zsuzsát, és úgy gondolta, hogy nem illenek össze Andrással. Júlia később elképedve hallja Nórától, hogy Kati azért nem szívelte Zsuzsát, mert szerelmes volt Andrásba.

Aliz elmondja Gézának, hogy Ádámnak van egy titka, de senkinek nem árulhatja el, hogy mi az. Bár először zavarja Ádám és Aliz közelsége, Géza ezt látszólag elfogadja, és azt tanácsolja Aliznak, ne árulja el Ádámnak, hogy esetleg ő a felelős a motorbalesetért. Kinga később hazahozza Ádámot, amit Géza és Gizella is meglát. Géza megpróbálja kipuhatolni, mi a helyzet, és meglátogatja Ádámot, aki biztosítja róla, hogy ő és Kinga csak ideiglenesen lesznek lakótársak. Később Kinga, Ádám és Krisztina megállapodnak a házirendben.

Zsolt megtudja Gizellától, hogy Lindának ma fontos dolgozatot kellett írnia, és csalódott, hogy ő erről nem tudott. Később döbbenten hallja Pétertől, hogy Linda nem csak a dolgozatot nem írta meg, de iskolában sem volt. Kérdőre vonja Lindát, és Gizellával együtt megtudja, hogy Linda összeveszett Hannával. Zsolt megkeresi Hannát, és felszólítja, hogy béküljön ki Lindával, mert az ellenségeskedés kihat Linda iskolai eredményeire is, de Hanna nem hagyja magát. Elmondja Zsoltnak, hogy felnőttfilm forgatás volt a villában, és hogy Linda is támogatta az ötletet. Miután Hanna beolvas Lindának, amiért rászabadította Zsoltot, Zsolt Gizellának olvas be, azzal vádolva, hogy rossz hatással van a lányára. Heves vita bontakozik ki Zsolt és Gizella között, mire Linda kijelenti, hogy egyikükkel sem óhajt együtt lakni.

Címlapról ajánljuk