Barátok közt

Előző rész (2012. április 16.)

rtl.hurtl.hu

2012. április 16. 21:10

Kinga olyan ajánlatot tesz Ádámnak, amit nem lehet visszautasítani. Vajon Balázs és Hanna kibékülnek? Attila talál egy szerelmi fészket.

Miután tudomást szerzett Ádám balesetéről, Aliz továbbadja az információt Szabinak és Gézának, és megkéri Gézát, vigye el kocsival a kórházba. Szabi megosztja a hírt Zsófival és Kingával. Zsófi azt mondja Kingának, menjen és látogassa meg Ádámot, de ő bizonytalan. Később Géza és Aliz elhozzák Ádámot a kórházból. Géza megnézi a motort, és megállapítja, hogy elektronikai hiba okozhatta a balesetet. Aliz döbbenten arra gondol, hogy ő okozta a balesetet azzal, hogy felrúgta Ádám motorját. Szeretne Ádám mellett maradni és a gondját viselni, de Ádám megnyugtatja őket, hogy jól van. Később beugrik Izabella, de azt mondja, nem tud Ádám mellett maradni, mert nem ér rá. Amikor Kinga megtudja, milyen állapotban van Ádám, megkérdezi tőle, nem akar-e hozzá és Krisztinához költözni, hogy a gondját viselhessék. Ádám örömmel elfogadja az ajánlatot. Aliz később megvallja Gézának, hogy a baleset előtt felborította Ádám motorját.

Péter igyekszik megvigasztalni Hannát, és meggyőzni róla, hogy Balázs csak őt szereti. Bár először kudarcot vall, végül sikerül mosolyt varázsolnia Hanna arcára. Később megérkezik Balázs, és bocsánatot kér Hannától. Biztosítja róla, hogy a csók Csocsóval nem jelentett neki semmit, és Hanna azt mondja, Balázs hívja fel Csocsót a jelenlétében, hogy kiderüljön, igaz-e, amit állít. Balázs megteszi, és amit Csocsó mond, tökéletesen alátámasztja, amit Balázs mondott. Balázs megígéri, hogy soha többé nem fog hazudni Hannának, és kibékülnek.

Máté jobban van, és András azt mondja Júliának, menjen vissza dolgozni, majd ő Máté mellett marad. Közben Attila látja, ahogy László visszaadja a padláskulcsot Vilmosnak, és később – egy ürüggyel – ő is elkéri a kulcsot Vilmostól. Sms-t küld Júliának, és kéri, hogy találkozzanak a padláson. Kati beugrik a Berényi irodába, és remekül megértik egymást, mint régen. Elmesélik egymásnak, mi minden történt velük időközben, és András azt mondja, meg kell ismernie a feleségét, Júliát. Júlia a legcsodálatosabb ember, aki ismer. Eközben Júlia és Attila a padláson találkoznak, és szenvedélyesen csókolóznak.

Címlapról ajánljuk