Barátok közt

Előző rész (2012. április 12.)

rtl.hurtl.hu

2012. április 12. 21:15

László rájön, hogy a megbízások nem jelentenek semmit munkások nélkül. A tinédzserek nagyon megharagszanak egymásra. Aliz nagy bajba kerül.

László rájön, hogy elveszíti új megbízásait, mert nincsenek munkásai. Felajánlja, hogy „visszavásárolja” a munkásait, de Tibor hallani sem akar róla. Tibor megmondja Gabinak, hogy nem kötött megállapodást Lászlóval, és Gabi azt mondja, Tiborban nincs becsület. Tibor végül felajánlja Lászlónak, hogy megveszi a vállalkozását, de csak nyomott áron. Bár László úgy érzi, Tibor ki akarja rabolni, Gabi arra bíztatja, hogy fogadja el az ajánlatot. László végül eladja vállalkozását Tibornak, és örül, hogy Gabi mellette van.

Péter kérdőre vonja Balázst Linda üzenetét illetően, és közli, hogy továbbította Hannának. Közben Zsolt azzal vádolja Gizellát, hogy alkoholistát csinál Lindából. Miután meghallgatta Linda vallomását, Hanna kidobja Balázst, amikor Balázs bevallja, hogy csókolózott Csocsóval. Gizella megígéri, hogy minden körülmények között Linda mellett fog állni. Hanna később rájön, Péter tudott a Csocsó féle csókról, és benne is csalódik. Hanna végül visszavonja Balázs meghívását a születésnapi bulijára.

Bözsi elkezdi oktatni Alizt, hogy jó háziasszony legyen belőle. Géza megrémül, amikor ezt meghallja, de aztán támad egy ötlete, amikor meglátja Ádám bukósisakját, és elviszi Alizt motorozni. Aliz imádja a téli motorozást Gézával, de a romantikus kirándulás rosszra fordul, amikor felüti fejét a féltékenység. A veszekedés elfajul, és Aliz haza akar menni. Miután épségben hazaérnek, Géza panaszkodik Ádámnak. Aliz dühösen látja, hogy Gabi és László szerelmesek egymásba, és meggondolja magát. Elrohan Gézához, és hogy bizonyítsa szerelmét, elmondja neki Ádám titkát, de aztán kiderül, hogy a bukósisakos férfi nem más, mint Ádám.

Címlapról ajánljuk