Barátok közt

Előző rész (2012. április 11.)

rtl.hurtl.hu

2012. április 11. 21:15

László fel tudja lendíteni vállalkozását? Az anyagi gondok szétválasztják Zsófit és Zsoltot? Linda ostoba hibát csinál elkeseredettségében.

László megígéri, hogy megjavít egy széket – és bármi mást, ami Gabi szerint javításra szorul a lakásban. Csodálkozva látja meg Gabi hosszú listáját. Támad egy üzleti ötlete, amikor Szabi közli, hogy az ő lakásában is sok mindent meg kellene javítani. László elkezd érdeklődni, pénzt is kereshetne-e azzal, hogy megjavít dolgokat másoknak.

Zsolt és Zsófi között nagy veszekedés alakul ki, miután Zsolt megvallotta, hogy teljesen le van égve. Zsófi megkeresi Kingát, de nem sikerül együttérzést kicsikarnia tőle. Kinga egyenesen úgy gondolja, hogy részben Zsófi az oka annak, hogy Zsoltnak egyáltalán nincs pénze. Zsolt és Zsófi később kibékülnek, és Zsolt nemet mond Nándor „üzleti” ajánlatára, mert nem akar bajba kerülni. Amikor a könyvvizsgálat befejeződik, Zsolt megtudja, hogy legalább nincs még több tartozása.

Linda azt hazudja az anyjának, hogy elmegy egy osztálytársnőjéhez felkészülni a megismételt dolgozatírásra, és Gizella büszke rá. Tanulás helyett azonban Linda elbújik a padláson, és inni kezd. Később felhívja Pétert, de ő nem veszi fel a telefont, ezért Linda üzenetet hagy neki, aztán észrevétlenül hazamegy. Másnap Lindának nagyon fáj a feje, és Gizella rájön, hogy előző este berúgott, és beolvas neki. Miközben Zsolt megtudja, hogy Linda elvitt egy üveg vodkát az irodából, Linda megpróbálja megakadályozni, hogy Péter meghallgassa előző esti részeg üzenetét.

Címlapról ajánljuk