Barátok közt

Előző rész (2012. április 10.)

rtl.hurtl.hu

2012. április 10. 21:15

Linda rosszul próbál megszabadulni magányosságától. Júlia és Attila még jobban elmélyítik viszonyukat. Zsófi tudomást szerez Zsolt anyagi gondjairól.

Zsolt összefut Lindával, és észreveszi, hogy sírt, de amikor megkérdezi, mi a baj, Linda azt feleli, hogy semmi. Zsolt megkérdezi Gizellától, mi baja van Lindának, de Gizella szerint semmi komoly. Gizella később megkérdezi Lindát, de ő azt hazudja, hogy csak rossz jegyet kapott, ezért rossz a kedve. Eközben Balázs, Péter és Hanna szervezik Hanna születésnapi buliját. Amikor Linda később a közösségi oldalon látja, hogy őt nem hívták meg Hanna bulijába, törli barátait ismerősei közül. Linda később látja, hogy Aliz iszik valamit egy rossz napja után; elhatározza, hogy be fog rúgni, és ellop egy üveg vodkát Zsolt irodájából.

Claudia ellenőrizni akarja Júliát és Attilát, ezért odatelefonál az irodába, és ezzel megzavarja a csókolózó párt. András megpróbálja visszavetetni Gizellát a Berényi irodába, de Nóra megtorpedózza a dolgot. Júliának rossz a lelkiismerete a titkos viszony miatt, de Attila biztosítja róla, hogy senki nem fog sérülni. Nóra este elmondja Attilának, hogy megvette Zsófi kocsiját, de Attila közönyösen fogadja a hírt, és azt hazudja, hogy nehéz napja volt az irodában. Júlia hasonlóképpen fogadja András napi beszámolóját, de felvillanyozódik, amikor kódolt sms-t kap Attilától.

Zsófi emlékezteti Zsoltot, hogy ma este évfordulójuk lesz, és Zsolt kénytelen Kingától megkérdezni, mire gondolhatott Zsófi. Megállapodnak, hogy nem vesznek egymásnak drága ajándékokat, de amikor Kinga megtudja, hogy Zsófi eladta a kocsiját, céloz rá Zsoltnak, hogy Zsófi nagyobb ajándékot szándékozik venni neki. Amikor Zsoltot felhívja egy potenciális vevő a csónakra, ő annyira boldog, hogy elfelejt befizetni egy régóta esedékes villanyszámlát. Este Zsófi boldog, hogy a férje gyertyafényes lakásban várja, de a romantikus ünneplésnek vége, amikor kiderül, hogy felesleges dolgokat vettek egymásnak, és Zsófi megtudja, hogy kikapcsolták a villanyt. Zsófi azon is meglepődik, hogy Zsolt eladta a csónakot. Zsolt végül kiböki, hogy nincs több pénzük.

Címlapról ajánljuk