Barátok közt

Előző rész (2012. április 06.)

rtl.hurtl.hu

2012. április 6. 21:15

Géza hivatalosan is Alizhoz költözik. Linda úgy érzi, elidegenedett a barátaitól. András személyes sikert arat, ugyanakkor nagy veszteség éri.

Bözsi leállítja Aliz és Szabi veszekedését, és azt javasolja, szavazással döntsék el, itt lakhat-e velük Géza. Kiderül, hogy Lucáé a döntő szavazat. Szabi „fordított pszichológiával” arról próbálja meggyőzni a kislányt, szavazzon úgy, ahogy ő, de Aliz végül meggyőzi a lányát, szavazzon arra, hogy Géza velük lakhasson. Géza később megtudja, hogy szavazás volt róla, és hogy beköltözhet. Kérdőre vonja Szabit, miért szavazott ellene. Aliz később megköszöni Szabinak, hogy mégis megengedi, hogy Géza hozzájuk költözzön. Aliz és Géza alig várják, hogy együtt élhessenek.

Balázs megígéri Lindának, hogy nem árulja el senkinek, hogy megpróbált kikezdeni vele. Később annyit mond Hannának, hogy Linda ki volt borulva, de Hanna úgy véli, hogy meg is érdemli, mert szándékosan bántotta meg őt. Amikor Balázs azzal vádolja meg, hogy azért akarta megcsókolni, hogy bosszút álljon Hannán, Linda először felháborodik, aztán elgondolkodik. Balázsnak elege van a barátai infantilizmusából. Linda később azon bántódik meg, hogy a barátai ügyet se vetnek rá a kávéházban, pedig ő arra készül, hogy bocsánatot kérjen Hannától.

Júlia fél, hogy Claudia rájön, hogy izzik a levegő közte és Attila között. Nóra eközben dühös lesz, amikor megtudja, András az ő tudta nélkül szervezett prezentációt, ráadásul Gizella segítségével. Júlia a saját fegyverével próbálja felvenni a harcot az anyjával; különböző kiadó irodákat ajánl neki, de hamar rájön, Claudia végleg Attila irodájában akar maradni. Júlia titokban felhívja Hannát, és azt mondja, aggódik Claudiáért. Örömmel látja, hogy Hanna elrángatja Claudiát az irodából. Később, miközben András a világ tetején érzi magát a sikeres prezentáció után, Attila és Júlia elhatározzák, hogy viszonyt kezdenek egymással.

Címlapról ajánljuk