Barátok közt

Előző rész (2012. április 05.)

rtl.hurtl.hu

2012. április 5. 21:15

Hogyan akarja Claudia szemmel tartani Júliát és Attilát? Szabinak nem tetszik, hogy Géza „beszivárog” az otthonába. Linda csalódottságában hibát követ el.

Attila fél szavai következményétől, és nem válaszol Júlia kérdésére, miért rúgta ki a fontos ügyfelet, és ellenáll a fizikai közelség kísértésének is. Közben András és Gizella együtt dolgoznak egy projekten, mivel András meg akarja mutatni a tulajdonostársaknak, milyen hasznosak ők ketten a cégnek. Amikor Claudia meghallja, milyen áldozatot hozott Attila Júlia miatt, tudni akarja, hogy „az a dolog” még mindig megvan-e köztük, de nem hiszi el Júliának, hogy nincs. Claudia kieszel egy tervet, és manipulációval eléri, hogy Nóra javasolja neki, dolgozzon Attila irodájában, amíg valami jobbat nem talál. Nóra később ezt elmondja Attilának, és kéri, ossza meg irodáját Claudiával. Gizella értékes információval látja el Andrást a befektetőről, akinek a pályázatot készítik, és András hálás a segítségért. Amikor Júlia megérkezik, döbbenten látja, hogy Claudia is az irodában dolgozik.

Szabi dühösen azzal vádolja Alizt, hogy Gézát alattomosan odaköltöztette a lakásukba, a nélkül, hogy megbeszélték volna. Bár Aliz ezt tagadja, Szabi úgy véli, Gézának be kellene szállnia a lakás fenntartási költségeibe, mivel nagyon sok időt tölt náluk. Aliz később elveszíti „szendvicslány” munkáját. Szabi sajnálja, és azt mondja, erről most nem Aliz tehet. Együttérzése azonban gyorsan haraggá változik, amikor megtudja, hogy Bözsi nemcsak kimossa Géza ruháit, de főz is neki. Az utolsó csepp a pohárban az, hogy levél érkezik a lakásba, Gézának címezve. Szabi kérdőre vonja Alizt, mi ez, ha nem beköltözés.

Linda megkéri Zsoltot, adjon munkát Gizellának, de később döbbenten látja, hogy az anyja Aliz régi munkáját kapta meg: ő hordozza testén a Rózsa kávéház reklámját. Bár Gizellát nem zavarja a dolog, azt mondja, ez is csak egy munka, Linda azt akarja, hogy azonnal szedje le magáról a hirdetést. Linda azzal vádolja meg Hannát, hogy mindenről Claudia tehet, mert ő rúgatta ki Gizellát az állásából, de Hanna a védelmébe veszi Claudiát, mondván: Gizella megérdemelte a sorsát. Vita bontakozik ki a lányok között, és Linda valami sértőt mond Hanna anyjáról, mire Hanna gyomorszájon vágja Lindát. Linda legnagyobb csalódottságára Péter Hanna pártjára áll, és amikor megtudja, hogy Balázs az egyetlen, aki nem ellenséges vele, kikezd a fiúval, de ő elutasítja közeledését.

Címlapról ajánljuk