Barátok közt

Előző rész (2012. április 03.)

rtl.hurtl.hu

2012. április 3. 21:15

Nóra jól döntött, amikor kirúgta Gizellát? Zsolt megtudja, hogy Géza elveszítette az aktatáskát. Zsófi vissza tudja fizetni az adósságát a pénzből, amit a bolhapiacon szerzett?

Gizella megmondja Vilmosnak és Lindának, hogy kirúgták a munkahelyéről. Linda megkeresi Pétert, és elmondja a rossz hírt. Péter azt hiszi, Linda őt fogja hibáztatni, de Linda biztosítja róla, hogy ha Péter hibás, akkor ő is az. Péter később megkérdezi Andrástól, miért rúgta ki Gizellát, és megtudja, hogy András nem is tud róla. András kérdőre vonja Nórát, amiért nélküle döntött, mire Nóra rendre utasítja. Közben Hanna kifejti Lindának és Péternek, hogy szerinte Gizella megérdemelte, hogy kirúgják. Júlia később azt mondja Andrásnak, hogy Nórának minden joga megvolt rá, hogy kirúgja Gizellát, Attila viszont azt mondja Nórának, hogy nem volt joga érzelmi okokból elbocsátani Gizellát. Gizella később bocsánatot kér Claudiától, de őt ez nem hatja meg.

Zsolt segít Zsófinak megszabadulni vásárlási kényszerétől. Géza felhívja Zsoltot, és közli, hogy elveszett az aktatáska, és Zsolt kénytelen leplezni dühét Zsófi előtt. Zsolt megérkezik Gézához, és nagyon ledorongolja, aztán visszamegy a kávéházba, és Szabin tölti ki frusztrációját. Később betoppan Nándor, és Zsolt azt hazudja, hogy az aktatáska már úton van. Aztán közli Gézával, hogy vagy megtalálják az aktatáskát, vagy halál fiai.

Zsófi szorong, hogyan fogja eladni a ruháit a bolhapiacon. Kingának támad egy ötlete. Krisztina csodát művel a ruhák szortírozásával, és Júlia sok szerencsét kíván nekik. A bolhapiacon Zsófi nehezen válik meg a ruháktól, és beolvas az egyik vevőnek. Később beindul az eladás, és kezd áramlani a pénz. A lányok örülnek, ám ekkor megjelenik Izabella, és Zsófi azt hazudja neki, hogy jótékonysági célra gyűjtenek. Kiderül azonban, hogy Izabella egy jótékonysági szervezet vezetőségi tagja, és Zsófi kénytelen odaadni neki a pénzt.

Címlapról ajánljuk