Barátok közt

Előző rész (2012. április 02.)

rtl.hurtl.hu

2012. április 2. 21:15

Gizella nagy bajban van. Szabi elbeszélget Kinga új lakótársnőjével. Géza kézbesíteni tudja a titokzatos aktatáskát?

Gizellának sikerül kidobnia Beatrixot és a stábját, és elmagyarázza a dühös Claudiának, hogy került a felnőtt film forgatás a villába. Amikor elmondja Vilmosnak és Lindának, mi történt, Vilmos úgy érzi, elveszíti Claudia barátságát és a takarítói munkát is. Elmegy Claudiához könyörögni a munkájáért, és véletlenül elárulja, hogy ő, Gizella, Linda és Péter a villában vacsoráztak Beatrixszal. Claudia most még dühösebb. Amikor Gizella újra találkozik Claudiával, arra kéri, ne Vilmost büntesse. Claudia biztosítja róla, hogy nem fogja. Gizella ezt örömmel hallja, de aztán Nóra közli vele, hogy nem dolgozhat tovább a Berényi irodában.

Kinga és Ádám kedvesek az új lakótárshoz, és bíztatják Krisztinát, érezze otthon magát. Kinga még több furcsaságot tud meg Krisztináról, amikor a lány mos, és ezt elmondja Aliznak és Szabinak is. Szabi később beszél Krisztinának a ház lakóiról, amitől a lány megkönnyebbül.

A régi ismerős megmondja Zsoltnak, hova vitesse a titokzatos aktatáskát, és figyelmezteti, hogy sem Zsolt, sem Géza – aki szállítja – nem nézhet bele a táskába. Zsolt megbízza Gézát a kézbesítéssel, és figyelmezteti, vigyázzon rá, és ne próbálja kinyitni. Géza elvállalja a feladatot, de szállítás közben a segítségére siet valakinek. Amikor visszamegy a kocsijához, kiderül, hogy a taxi, benne a fontos aktatáskával, eltűnt.

Címlapról ajánljuk