Barátok közt

Előző rész (2012. március 30.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 30. 21:20

Zsófi megteszi az első lépést a javulás felé. Gabinak sikerül tökéletes lakótársat találnia Kinga mellé? Gizella elszenvedi élete két legnagyobb sokkját.

Bár kezdetben Zsófi állítja, hogy az adósság az ő problémája, Zsolt maradjon ki belőle, végül megvallja, hogy mást is titkol Zsolt elől, és felhozza a dobozokat a pincéből. Miközben Zsolt átnézi az összes használatlan ruhát, Zsófi sírva fakad, és elismeri, hogy problémája van. Azt mondja, tudja, hogy felelőtlenül viselkedett – már csak ezért sem érzi magát késznek az anyaságra. Zsolt dühe aggodalomba fordul, és megnyugtatja Zsófit, hogy csodálatos nő, és első lépésként egy ollóval szétvágja Zsófi hitelkártyáit. Zsófi azt mondja Júliának, hogy el akarja adni a ruhákat, hogy visszakapjon valamennyi pénzt. Közben felbukkan Zsolt egyik volt börtöntársa, és megkéri, holnapig tároljon számára egy titokzatos táskát, jó pénzért. Zsoltnak szüksége van a pénzre, ezért beleegyezik, és később azt mondja Zsófinak, hogy nincs egyedül a bajban. Ő mellette áll.

László mielőbb össze akar költözni Gabival, és sürgeti, segítsen Kingának megfelelő lakótársat találni. Gabinak tetszik az ötlet, és felajánlja segítségét Kingának; azt mondja, majd ő kikérdezi a jelentkezőket, és kiszűri az őrülteket. Elkezdődnek az interjúk, és Gabinak tényleg végig kell hallgatnia egy csomó furcsa embert, mielőtt megtalálja az ideális lakótársat, Krisztinát. Kinga is találkozik a lánnyal, és – mivel nagyon szimpatikusnak találja – azt mondja, Krisztina beköltözhet. Kingát azonban sokkolja a látvány, amikor kicsit később hazamegy: a lakás át van rendezve, és új lakótársa méret szerint, színkódolva rendezte el a holmiját.

A vacsora Beatrixszal jól megy, és Beatrix a végén megkérdezi Gizellától, forgathatna-e egy reklámfilmet holnap a villában, mivel a helyszínt, amit lefoglalt, az utolsó pillanatban lemondták. Gizella először bizonytalan, de aztán hagyja magát meggyőzni, és beleegyezik. Másnap azonban meglepődik, amikor Beatrix elküldi otthonról, mondván: egy világhírű sztár is szerepel a reklámfilmben, aki senkivel nem akar találkozni. Gizella nagyon kíváncsi, ki lehet a sztár, és visszamegy a villába, hogy megnézze magának. Rémülten látja, hogy a villában felnőttfilmet forgatnak, és még inkább ledöbben, amikor váratlanul hazaérkezik Claudia.

Címlapról ajánljuk