Barátok közt

Előző rész (2012. március 29.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 29. 21:20

Gizella vacsorája a villában katasztrófával végződik? Zsolt és Zsófi újra egymásra találnak, de vajon tartósan? Nóra rájön, hogy Attilára kellett volna hallgatnia.

Gizella nagyon élvezi, hogy eljátszhatja a gazdag, erkölcsös hölgyet Beatrixnak. Linda elszomorodik, amikor Péter meggondolja magát, és mégsem kettesben akar vele moziba menni. Gizella később fél megmondani az igazat Beatrixnak, de Péter úgy gondolja, hogy nem is kell. Indítványozza, hogy vacsorázzanak a villában, és Gizella ráveszi Vilmost is, egyezzen bele. Vilmos tart tőle, hogy ebből baj lesz. Megérkezik Beatrix. Megtalálja Berényi Ákos fotóját, és Gizella azt hazudja neki, hogy Ákos az örökbe fogadott fia.

Zsófi rájön, hogy Andreának megtetszett egy férfi az osztálytalálkozón, és bíztatja, ne hagyja ki a lehetőséget. Azt remélve, hogy Andrea leszáll Zsoltról, ha van valakije, Zsófi összeismerteti Andreát a férfival. A bemutatás remekül sikerül, és Andrea randevút beszél meg a férfival. Andrea megmondja Zsoltnak, hogy megismert valakit, és nem lesz szüksége a segítségére gyerek ügyben. Géza később visszahozza Zsolt „barna zacskóját”, és ő kénytelen elrejteni Zsófi elől. Zsolt megtalálja Zsófi „szégyendobozát”, és kérdőre vonja.

Nóra olvadozik, mint a vaj, amikor látja, hogyan nyugtatja meg Attila Timit. Miklós baleknak nevezi Andrást, amikor megtudja, hogy Attilával ért egyet a Tiffany incidenssel kapcsolatban. András később csodálkozva tudja meg, hogy Júlia regisztrált egy internetes közösségi oldalra. Timi bocsánatot kér Tiffanytól, és ezzel megveti egy új barátság alapjait. Bandi segít Andrásnak belépni egy közösségi oldalra. Miklós később szomorúan látja, hogy Timi áradozik Attiláról, és Júliában feltámad a féltékenység, amikor meglát egy csinos nőt András ismerőseinek listáján.

Címlapról ajánljuk