Barátok közt

Előző rész (2012. március 28.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 28. 21:20

Zsolt nehezen tudja betartani ígéretét. Timi felelőtlen stiklije súlyos következményekkel jár. Gizella kénytelen hazudni.

Miközben Andrea meglátogatja Claudiát a kórházban, és elmondja neki, hogy már feladta a reményt, hogy valaha megtalálja az igazit, Zsolt igyekszik „anyagot” produkálni a gyerek projekthez, de megzavarják. Amikor végre sikerül eredményt produkálnia, Gézát kéri meg, vigye el a tégelyt az orvoshoz. Nem sokkal később megérkezik Andrea, mivel Zsolt küldeménye nem ért oda időben, és Zsófi megkérdezi Andreától, most meg mit keres a kávéházban. Aliz eközben találkozik a kedves rendőrrel, aki megbüntette a nagyanyját, és azt hiszi, Bözsi megint bajba került, de a rendőr megnyugtatja, hogy csak a kávéházba megy, az osztálytalálkozójára. Ahogy belép, meglátja Andreát, aki úgy érzi, végre megérkezett az ő igazi lovagja.

Miklós és Nóra azonnal kórházba viszik Tiffanyt és az édesanyját. Timi úgy tesz, mintha fogalma sem lenne, hogyan került Tiffany szervezetébe a mogyoró. De amikor Attila tévesen azt feltételezi, hogy Timi és Tiffany barátnők, Timi megemlíti, hogy tudott Tiffany mogyoró-allergiájáról, aztán azt is megvallja, hogy ő tett mogyorót Tiffany szendvicsébe, mert nem hitte el, hogy bármi történhet e miatt a lánnyal. Ezt meghallva Tiffany betegágya mellett vita kerekedik, és a Berényi cég elveszíti a hotel projekt lehetőségét. Miklós és Nóra egymást okolják a kudarcért.

Gizella és a családja készülnek Beatrix látogatására. Előtte azonban Gizellának el kell mennie a villába, hogy rendet csináljon Zsófi és Júlia után. Gizella a villában elgondolkodik, milyen érzés lenne egy ilyen házban lakni, elegáns ruhákban járni, és úgy dönt, felpróbálja Claudia egyik drága kosztümjét. Ekkor beállít Beatrix, aki egy telefonbeszélgetés során hallotta a címet, és amikor feltételezi, hogy a villa Gizelláé, ő belemegy a játékba, és azt hazudja, hogy ez az ő otthona.

Címlapról ajánljuk