Barátok közt

Előző rész (2012. március 27.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 27. 21:20

Géza vajon tud segíteni Bözsi néninek missziója végrehajtásában? Zsolt be tud szállni „donorként” Andrea projektjébe? Timi méltó ellenfélre talál, és ez majdnem tragédiával végződik.

Aliz, Szabi és Géza meghökkennek, amikor Luca telefonál, és megkéri őket, hozzák haza őt és Bözsit a rendőrségről. Amikor Géza megtudja, hogyan inzultálta Pál Bözsit, megkeresi a férfit, és megfenyegeti, hogy menjen vissza a faluba, és állítsa helyre Bözsi néni jó hírét. Aliz agyba-főbe dicséri Gézát, de később a rendőröktől megtudják, hogy Géza csak rontott a helyzeten, mivel Pál hivatalos feljelentést tett, és meg is büntethetik őket. Bözsi megfogadja, hogy nem adja fel törekvését.

Andrea összeszólalkozik Zsófival, amikor eljön Zsolthoz a „bébi projekt” ügyében. Miközben Andrea megjelöli az időpontot, amikor Zsoltnak meg kell jelennie egy klinikán mint „donornak”, Zsófi megvallja Júliának, hogy Zsolt az utóbbi időben nem kedves hozzá. Zsoltot később feltartják, amikor a klinikára igyekszik; Zsófi riasztja, hogy probléma van a kávéházban. Zsófi beolvas neki, hogy pont akkor akar elmenni, amikor egy olyan rendezvény zajlik a kávéházban, amit ő rendezett, hogy fellendüljön az üzlet. Zsoltra még nagyobb nyomás nehezedik, amikor Andrea leszidja, mert lekéste az időpontot, és ultimátumot ad neki: Zsolt vagy eljön a klinikára, vagy minél előbb juttassa el „adományát” a klinikára.

Amikor Nóra elmondja Andrásnak és Miklósnak, hogy Attila egyik ügyfele építőipari céget keres egy hotel építésére, Miklós rájön, hogy ismeri a nőt, mivel a lánya, Tiffany, egy osztályba jár rajzolni Timivel. Meggyőzi Nórát és Andrást, úgy környékezzék meg Olgát, hogy a Berényi cégnek adja a munkát, hogy elhívják Timihez játszani Tiffanyt. Miközben Attilának nem tetszik, hogy Miklós a kezébe vette az ügyet, Nóra nekiáll, hogy rávegye Timit, játsszon együtt Tiffanyval. Timi méltó „ellenfélre” lel Tiffanyban, miközben Nóra, Miklós és Olga üzletről beszélgetnek. Később, miközben Nóra és Miklós haladást érnek el Olgával, Timi mogyorót csempész Tiffany szendvicsébe, mert nem hiszi el, hogy a lány tényleg allergiás rá. Nagyon megijed, amikor Tiffany heves rosszulléttel reagál; azt hiszi, megölte a lányt.

Címlapról ajánljuk