Barátok közt

Szerelmi háromszög a Mátyás király téren

rtl.hurtl.hu

2012. március 26. 20:50

Vajon kit választ Gabi? Lacit vagy Tibit? Szavazz, a helyében te kit választanál.

Pár hónapja még Laci volt a világ egyik legboldogabb embere, úgy tűnt Laci Gabi oldalán rálelt a boldogságra. Kiegyensúlyozott életet élt, cége is egyre jobban ment, majd bekövetkezett a legrosszabb, Laci elvesztette egyetlen gyermekét Csabát. Fia halálhíre teljesen összetörte, akarva vagy akaratlanul, de ellökte magától azokat az embereket, akik szeretetik és mire észbe kapott már Gabit is elüldözte.

Gabi nem titkolt vágya, hogy családja legyen, hogy megtalálja azt az embert, akire élete végéig számíthat. Laciba fektetett hitét pedig elvesztette, kinyílt a szeme, és más férfiakat is észrevett. Így talált rá Tibire, aki maga is vállalkozó és így több szempontból is konkurencia Laci számára.

Tibi, más mint Laci. Sokkal családcentrikusabb, szereti a gyerekeket és legfőbb vágya, hogy boldog családapa lehessen. Egy percig sem titkolta vonzódását Gabi iránt, ami Lacinak nem tetszett, így hát megindult a harc a lány kegyeiért.

Küzdelmük a hétfői adásban tettlegességig fajult, és ennek Gabi itta mega levét. Vajon, meg tud bocsájtani Laci és Tibi viselkedése miatt? Elpártol Gabi Laci mellől, és a határozott Tibi révbe ér? Tarts velünk minden hétköznap este és hamarosan kiderül!

Címlapról ajánljuk