Barátok közt

Előző rész (2012. március 26.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 26. 21:20

András és Nóra új projektet próbálnak felhajtani. László eladja a vállalkozását Tibornak?n Bözsi még nagyobb slamasztikába kerül.

András és Nóra örülnek, hogy elkészültek a Két Kőris projekttel, de András megemlíti, hogy kellenének új ügyfelek. Amikor Júlia meghallja, hogy András és Attila egy visszavágóról beszélgetnek, megvallja Attilának: kínos neki, hogy Attila szorosabbra fűzi barátságát Andrással. Másnap Miklós csodálkozva hallja, hogy a Berényi cégnek nincs egyetlen új projektje sem, és támad egy ötlete. Nóra és András megköszönik Miklósnak, hogy segített a cégnek. Attila később megemlít egy ügyfelet, aki szállodát akar építtetni, és ez felkelti Nóra kíváncsiságát.

Lászlót felháborítja Tibor ajánlata, és verekedni kezd vele, de a végén Gabi sérül meg. László bocsánatot kér, és elhatározza, mindent megtesz a vállalkozása megmentése érdekében. Másnap Miklós új reményt ad Lászlónak, amikor felajánl neki egy átalakítási munkát az épületben, amit megvásárolt. László boldogan újságolja az ajánlatot Gabinak, és mind a ketten örülnek, hogy László vállalkozása meg van mentve. Később Tibor meglátogatja Lászlót, és megkérdezi, gondolkodott-e az ajánlatán. László nagy élvezettel közli vele, hogy a cége nem eladó. László legnagyobb megdöbbenésére azonban Miklós később visszavonja az ajánlatát, mivel úgy döntött, hogy inkább a Berényi céget bízza meg a munkával.

Pál kimenekül Bözsi karmai közül. Bözsi elmondja Szabinak, Aliznak és Lucának, miért akarta megfojtani Pált. Másnap Zsolt „marketinges” munkát ajánl Aliznak, aki szendvics-hölgy lesz. Bözsi ezt meglátja, és támad egy ötlete, hogy vehetné rá Pált, tegye jóvá, amit elkövetett. Bözsi és Luca tiltakozó akcióba kezdenek Pál üzlete előtt. Odamegy egy rendőr, és figyelmezteti Bözsit, hogy engedély nélkül nem demonstrálhat, de Bözsi egész addig folytatja akcióját, amíg kihozza a béketűrésből Pált, aki hangosan káromkodni kezd Luca előtt. Dühében Bözsi egy kővel bedobja Pál kirakatát, mire beviszik a rendőrségre.

Címlapról ajánljuk