Barátok közt

Előző rész (2012. március 23.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 23. 20:20

Szabi és Aliz meglepetése, amit Bözsi néninek szánnak, nem úgy sül el, ahogy tervezték. Vajon András megnyeri a játékot Attila ellen? László nemtörődömsége váratlan következményekkel jár.

Szabi, Aliz és Luca arról a feltételezésükről beszélgetnek, hogy Bözsi halálos beteg. Közben Vilmos megkérdezi Bözsitől, hol volt, de ő titokzatosan válaszokat ad. Amikor Szabi kérdőre vonja Bözsit, miért nem mondta meg nekik, hogy meg fog halni, ő biztosítja róla az unokáit, hogy szó sincs róla, és egy hazugsággal kimagyarázza, miért látogatja az „orvost”. Később azonban Aliz bizonyítékot talál a nagyanyja táskájában, ami arra utal, hogy Bözsi meg akar találni valakit. Aliznak sikerül megtalálnia a férfit, és valamilyen ürüggyel elhívja magukhoz. De Aliz és Szabi legnagyobb meglepetésére Bözsi nekiugrik a férfinak, és meg akarja fojtani.

Nóra megérkezik, hogy hazahívja Attilát, de a két férfi tovább játszik. Péter megkérdezi Andrást, hogyhogy ő és Attila az ő játékával játszanak, és amikor András arról beszél, hogy az emberek megosztanak egymással dolgokat, Júlia zavarba jön. Később Attila hagyja, hogy András megnyerje a játékot. Júlia büszke Andrásra, amiért nyert, és Andrást bántja, hogy korábban összekapott Péterrel a játék miatt. Attila otthon megvallja Nórának, hogy hagyta Andrást nyerni, ami imponál Nórának.

Gabi dolgozni próbál, de László szeretkezni akar. Közben Kinga keresi Lászlót, mert meg kellene javítani valamit a kávéházban, de László Gabival van elfoglalva, és nem nyit ajtót. László később felháborodva hallja, hogy Kinga nem őt hívta, hanem Tibort, mert csőrepedés volt a kávéház mosdójában, és elpanaszolja Gabinak, hogy Tibor elorozta előle a munkát. Gabi azonban azt javasolja, foglalkozzanak inkább a többi ügyféllel. Később, amikor rájön, hogy Tibor más ügyfeleket is elhalászott előle, László dühösen beolvas neki, amiért rontja az üzletét, és Tibor világosan kifejti, hogy László vagy eladja neki a vállalkozását, vagy el fogja venni tőle.

Címlapról ajánljuk