Barátok közt

Előző rész (2012. március 22.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 22. 20:20

Zsolt fontos döntést hoz. Van bármi, ami közel tudja hozni egymáshoz Andrást és Attilát? Aliz és Szabi megdöbbentő következtetésre jutnak.

Zsófi megmondja Zsoltnak, hogy valószínűleg soha nem akar gyereket. Zsolt dühében úgy dönt, nem tölti Zsófival az éjszakát. Másnap reggel Szabi az irodában találja az alvó Zsoltot. Nóra később akaratlanul arra indítja Zsoltot, hogy vállaljon gyereket Andreával, amikor biztosítja róla, hogy bár nem él együtt Lindával és Oszkárral, mind a kettőjüknek jó apja. Zsolt felhívja Andreát, és beleegyezik, hogy hozzásegíti a terhességhez.

Péter el van keseredve, miután megmondta Lindának, hogy többé nem akar járni vele, és belefeledkezik egy konzol játékba. Amikor még másnap reggel is játszik, András kidobja őt és Bandit a lakásból, hogy menjenek egy kicsit a levegőre. Később beállít Attila, és elmondja Andrásnak, hogy ismeri a játékot, nem is rossz. Amikor Júlia megjön a játszótérről, látja, hogy a két férfi elmerülten játszik egymás ellen.

Miközben Aliz azon tűnődik, meddig akar még náluk maradni Bözsi, a család sejteni kezdi, hogy Bözsi titkol előlük valamit, amikor folyton visszajár az orvoshoz, egyre több vizsgálatra. Másnap Bözsi elejti az információt Szabi előtt, hogy szüksége lesz egy ügyvédre, Aliznak pedig azt mondja, hogy nem lesz itt örökké. Amikor később Aliz meglátja Bözsit és Lucát táncolni, rájön, hogy a nagyanyja lábának nincs semmi baja, és hogy Luca ezt tudja. Kérdőre vonja Lucát, és a Fekete család arra a következtetésre jut, hogy Bözsi meg fog halni.

Címlapról ajánljuk