Barátok közt

Előző rész (2012. március 21.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 21. 20:20

Vajon Ádám és Gizella terve működni fog? Péter váratlan javaslatot tesz Lindának. Zsolt rájön, hogy Zsófi nem akar gyereket.

Gizella megkéri Gézát, vigyen el valahova egy csomagot, aztán titokzatos telefonbeszélgetést bonyolít. Géza elviszi a csomagot, Ádám lakásába, és rájön, hogy Gizella és Ádám csőbe húzták. Ádám biztosítja róla Gézát, hogy Alizt csak ő érdekli, de Géza kisebbségi érzése ettől nem enyhül. Ádám megígéri Gézának, hogy nem fog közeledni sem Alizhoz, sem Kingához, és végül kibékül Gézával. Géza aznap este megmondja Aliznak, hogy kibékült Ádámmal, de Bözsi azt mondja, nő és férfi között nem létezik pusztán barátság. Közben Kinga vacsorára invitálja Ádámot, ő azonban tartja magát elhatározásához, hogy nem fog udvarolni Kingának, és azt javasolja, hogy inkább vacsorázzanak együtt a barátaikkal. Ádám később bánja, hogy nem fogadta el Kinga meghívását.

Péter segíteni próbál Lindának a takarításban a tűz után, de Linda lehülyézi. Később Péter bocsánatot akar kérni, de Lindát csak az érdekli, tényleg ő lett-e a második a beszédversenyen. Gizella tudomást szerez a tűzről, és nyomasztja, hogy ilyen lakásban kell fogadnia Beatrixet. Péter arra a következtetésre jut, hogy Linda nem szereti őt igazán. Aznap este, miközben a konyhát takarítja, Gizella azt tanácsolja Lindának, hogy legyen engedékenyebb Péterrel. Linda arra készül, hogy megbocsát a fiúnak, amikor Péter azzal a javaslattal lepi meg, hogy legyenek inkább csak barátok.

Júlia összeszámolja, mennyiről szólnak Zsófi számlái, így Zsófi kénytelen tudatosítani, mekkora adóssága van. Közben Zsolt rájön, mennyire elidegenedett a lányától, amikor látja, hogy Linda Vilmossal beszélget Péterről, és nem vele. Júlia azt tanácsolja Zsófinak, beszélje meg anyagi problémáit Zsolttal, de ő ezt nem akarja. Később Zsófi és Zsolt majdnem megvallják egymásnak titkaikat, de a végén inkább összevesznek. Zsófi ekkor munkát kap Claudiától, aki rájön, hogy gondok vannak Zsófi és Zsolt között. Zsolt később rájön, hogy Zsófi nem akar gyereket. Zsófi ezt meg is erősíti.

Címlapról ajánljuk