Barátok közt

Előző rész (2012. március 19.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 19. 20:20

Hanna vajon megtalálja lelki békéjét? Géza és Aliz buta megállapodása működni fog? Zsófi felfedezése fokozza Zsolt megpróbáltatásait.

Miközben Claudia nyugtalan Hanna legutóbbi látogatása miatt, Hanna hazajön a repülőtérről, és kijelenti, hogy csak addig marad Miklóséknál, amíg Claudiát ki nem engedik a kórházból. Balázs reméli, hogy Hanna megnyugszik, különben pénzt kell szereznie, hogy elmehessen vele Thaiföldre. Másnap reggel Hanna levelet kap az anyjától – ezúttal valóban. Amikor a levélből megtudja, hogy Ritának meg kellett változtatnia a tervét, Miklósnak köszönhetően, Hanna kiszedi Miklósból, hogy ő és Claudia megpróbálták eltitkolni előle a teljes igazságot az anyjáról. Hanna bemegy Claudiához, aki biztosítja róla, hogy soha nem hagyja el, és nem fog vele úgy bánni, mint Rita.

Kinga feleslegesnek érzi magát a vacsoránál a turbékoló László és Gabi társaságában. Összefut Gézával, és kérdőre vonja az Alizzal kötött ostoba megállapodását illetően. Géza azt mondja, nem áll szándékában kirekeszteni Kingát az életéből, és meg fogja találni a módját, hogy megkerülhesse az Alizzal kötött paktumot. Kinga később megtudja, hogy Aliz utasította Gézát, szakítson meg vele minden kapcsolatot, de csak azért, mert Géza megtiltotta neki, hogy Ádámmal barátkozzon. Amikor Kinga látja, hogy ez az őrültség még Luca életét is befolyásolja, megkéri Ádámot, béküljön ki Gézával, és megígéri, hogy cserében ő is megpróbál összebarátkozni Alizzal.

Miközben Zsolt már alig várja, hogy újra megnyíljon a Rózsa kávéház, és újra működésbe jöjjön a vállalkozása, Zsófi megint eltitkolja, hogy új ruhát vásárolt. Zsolt összehívja az alkalmazottait, hogy ismertesse a szigorú, új szabályokat, de másnap reggel frusztrálja, hogy még az olyan törzsvendégek, mint Attila, sem veszik észre, hogy újra megnyílt a Rózsa. Miközben Zsófit dühíti, hogy nem kap több személyi kölcsönt, Zsolt nem mutatja, mennyire nyomasztja, hogy a kávéházban nem indul be az üzlet. Zsolt később meglátja, milyen csodálatosan bánik Szabi Lucával és Oszkárral, és azt javasolja Andreának, használja Szabit „donornak” a „gyerek projekthez”. Andrea azonban ragaszkodik hozzá, hogy Zsolt legyen a gyereke apja, és távozik. Zsófi érkezik, hogy egy kis pénzt szedjen ki Zsoltból, de véletlenül meglát egy cigarettacsikket, és tudni akarja, Zsolt lefeküdt-e Andreával vagy más nővel a háta mögött.

Címlapról ajánljuk