Barátok közt

Ez történt a múlt héten (2012. 11. hét)

rtl.hurtl.hu

2012. március 14. 20:20

Aliz és Géza újabbnál újabb ultimátumokkal nehezítik meg a kapcsolatukat. Vajon sikerül-e Luca akciója?



Aliz tiltakozik Géza ultimátuma ellen, hogy válasszon Ádám, vagy közte, de Géza nem enged. Aliz később meglátja együtt Gézát és Kingát, és ő is ultimátumot ad Gézának: nem barátkozik Ádámmal, amennyiben Géza minden kapcsolatot megszakít Kingával. Kinga döbbenten hallja Ádámtól, hogy Géza nem barátkozik vele többé, ahogy Aliz sem barátkozhat Ádámmal. Ádám biztosítja róla Kingát, hogy őrá mindig számíthat.

Amikor Hanna nem tudja, elhiheti-e Miklósnak, hogy az anyja életben van, Balázs kérdőre vonja Miklóst, nem titkol-e valamit, de Miklós állítja, hogy Rita él, és azt tanácsolja Balázsnak, hogy terelje másra Hanna figyelmét. Balázs megkéri Pétert és Lindát, próbálják vele együtt felvidítani Hannát, de a misszió kudarcba fullad, amikor Hanna halálra rémül a pattogó kukorica hangjától. Amikor Balázs nem tudja megvigasztalni az elkeseredett Hannát, megkérdezi Miklóstól, nem tudná-e rávenni Ritát, hogy hívja fel a lányát, de Miklós megismétli, hogy nem tudja, hol van Rita. Miközben Hanna nem árulja el Claudiának, mennyire szorong az anyja miatt, Balázs elfogadja Péter ötletét, hogy küldjenek e-mailt Hannának Rita nevében, amelyben tudatja a lányával, hogy szerencsésen megérkezett Thaiföldre. Hanna nagyon örül a jó hírnek. Amikor azonban visszaír „az anyjának”, Balázs és Péter lebuknak Linda előtt, és kénytelenek megmondani az igazat Hannának, aki beolvas nekik. Hanna titokban arra készül, hogy Rita után megy Thaiföldre, és bemegy Claudiához. Annyit mond, hogy választ kell kapnia kérdéseire Ritát illetően. Amikor Linda felhívja Hannát, kiderül, hogy ő már a repülőtéren van, és a bangkoki beszállásra vár. Balázs utána rohan, és könyörög neki, ne hagyja itt őt és Claudiát az anyja miatt, aki nem érdemli meg őt.

László bemegy a kórházba bocsánatot kérni Claudiától korábbi viselkedéséért, és megvallja, hogy még mindig szereti Gabit. Gabi meghatottan értesül róla, hogy László az éjszakát Claudia ágya mellett ülve töltötte. Később Claudia azt mondja Lászlónak, hogy szerinte Gabi még mindig szereti. Kinga és Gabi elhatározzák, hogy kitakarítják a használaton kívüli szobát, és Tibor eljön segíteni levinni a dobozokat a pincébe. László a lépcsőházban megtalálja a dobozokat, és – mivel azt hiszi, Gabi számára hozták – visszaviszi őket Kinga lakásába. Amikor megtudja, hogy tévedett, kárpótlásul felajánlja, hogy Tiborral együtt kifesti az üres szobát. Versenyezni kezd Tiborral, és vitájuk hamarosan elfajul. Gabi kénytelen hazaküldeni Lászlót. Miután László elment, Gabi letörli a festéket Tibor arcáról, és csókolózik vele. László, virággal a kezében, bocsánatot akar kérni Gabitól, de látja, mennyire kivirult Gabi Tibor és Eszter társaságában. Miközben szomorúan beismeri Andrásnak, hogy nem tudja olyan boldoggá tenni Gabit, mint Tibor, akinek gyerekei vannak, Gabi megvallja Kingának, hogy bár szereti Tibor kislányát, és szeretne anya lenni, nem érzett semmi különöset, amikor Tibor megcsókolta. Gabi ez után azzal lepi meg Lászlót, hogy megvallja neki szerelmét. Gabi közli a szomorú Kingával, hogy visszaköltözik Lászlóhoz, majd megmondja Tibornak, hogy nem lehet köztük más, csak barátság.

Amikor lefagy az internet és a nyomtató is bedöglik Attila irodájában, Attila azt mondja, ez annak a jele, hogy ma már ne dolgozzanak, és azt javasolja, menjenek el korcsolyázni. Júlia fél, hogy már nem tud megtanulni korcsolyázni, de Attila megnyugtatja, hogy jó tanár. Júlia azonban fel akarja adni, amikor eszébe jut gyerekkori kudarca. Attila azonban nem engedi; elmondja Júliának, hogyan tette túl magát a húga balesetén, és kezdett el újra korcsolyázni. Júlia kezd belejönni a korcsolyázásba, de aztán két szemtelen kamasz mind a kettőjüket kigúnyolja. Júlia felfedezi a huncut kisfiút Attilában, amikor a férfi úgy bünteti meg a fiúkat, hogy havat szór a cipőjükbe. Otthon Júlia és Attila megállapítják, hogy jól érezték magukat, és Attila végre elárulja, hogy gyerekkorában szemetes ember akart lenni. Júlia úgy érzi, sok mindent megtudott ma Attiláról. Júlia és Attila összekacsintanak András előtt, aki nem ért semmit.
#Barátok közt#sorozat#magyar#rtl#RTL Klub#illés júlia#illés péter#berényi attila#novák laci#illés máté#bartha zsolt#berényi miklós#szentmihályi zsófia#nádor kinga#berényi claudia#dr. balogh nóra#bokros kádám#fekete aliz#fekete szabolsz#fekete bözsi#kertész vilmos#bokros gizella#bokros linda#holman hanna#jenes balázs#fekete luca#berényi timi

Címlapról ajánljuk