Barátok közt

Előző rész (2012. március 14.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 14. 20:20

A korcsolyázás közelebb hozza egymáshoz Júliát és Attilát? Gabi képes lesz választani a szerelem és az anyaság vágya között? Balázs meg tudja akadályozni, hogy Hanna elkeseredésében az anyja után menjen?

Júlia kezd belejönni a korcsolyázásba Attila bíztatására, de aztán visszatérnek a szemtelen kamaszok, és Attilára is megjegyzéseket tesznek. Júliát mulattatja, ahogy Attila huncutul bosszút áll a fiúkon: havat tesz a cipőjükbe. Otthon Júlia és Attila megállapítják, hogy jó volt egy kicsit elmenekülni az irodából, és Attila végre bevallja, hogy gyerekkorában kukás ember akart lenni. Júlia könnyedén megjegyzi, hogy ma sokat megtudott Attiláról, és András előtt összekacsintanak, amit András nem ért.

László virággal megy bocsánatot kérni Gabitól, és látja, Gabi mennyire kivirult Tibor és Eszter társaságában. Miközben szomorúan megvallja Andrásnak, hogy nem tudja olyan boldoggá tenni Gabit, mint Tibor a családjával, Gabi megvallja Kingának, hogy bár nagyon megszerette Tibor kislányát, és nagyon vágyik az anyaságra, nem kapta el igazán a hév, amikor Tibor megcsókolta. Rövid gondolkodás után azzal lepi meg Lászlót, hogy megvallja neki: szereti, annak ellenére, hogy olyan, mint egy nagy gyerek. Gabi ezután közli Kingával, hogy kibékült Lászlóval, és visszaköltözik hozzá. Tibornak megmondja, hogy nem lehet köztük más, mint barátság.

Miközben Hanna nem mutatja Claudia előtt, mennyire aggódik az anyjáért, Balázs elfogadja Péter ötletét, annak reményében, hogy enyhíthet Hanna szorongásán. E-mailt küldenek Hannának az anyja nevében, amelyben „Rita” tudatja, hogy szerencsésen megérkezett Thaiföldre. Hanna boldog, hogy az anyja él és egészséges. Amikor azonban Hanna válaszolni akar az „anyjának”, Balázs és Péter megvallják neki az igazat, és Hanna felháborodva beolvas nekik, amiért hiú reményt keltettek benne. Titokban azt tervezi, elutazik Thaiföldre az anyjához, majd bemegy Claudiához, és azt mondja, választ kell kapnia a kérdéseire Ritát illetően. Amikor Linda felhívja Hannát, ő már a reptéren van, és jegyet vesz magának Bangkokba. Balázs utána rohan, és könyörög neki, ne hagyja itt őt és Claudiát az anyja miatt, aki nem érdemli meg. Vajon Hanna hallgat rá?

Címlapról ajánljuk