Barátok közt

Előző rész (2012. március 13.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 13. 20:00

Péternek van egy ötlete, hogyan győzhetik meg Hannát, hogy az anyja még él. Júlia és Attila elmennek korcsolyázni. Gabi egy lépéssel közelebb kerül Tiborhoz.

Péter és Linda Hanna furcsa viselkedéséről beszélgetnek. Balázsnak nem sikerül megvigasztalnia az elkeseredett Hannát. Balázs megkérdezi Miklóstól, nem tudna-e üzenni Ritának, hogy hívja fel a lányát, de Miklós megismétli, hogy nem tudja, hol van Rita. Miklós beszél Hannával is, de nem sikerül megvigasztalnia, mivel a lány továbbra is azt hiszi, az anyja felhívná, ha még élne. Később Péter azt mondja Balázsnak, hogy van egy ötlete, hogyan lehetne meggyőzni Hannát, hogy az anyja él és virul.

Júliát és Attilát a komputerrel kapcsolatos problémák frusztrálják az irodában. Attila azt mondja, ez azt jelzi, hogy nem szabad tovább dolgozniuk, és azt javasolja, menjenek el korcsolyázni. Az udvaron összefutnak Vilmossal, és Attila kénytelen hazudni neki valamit, hova megy Júliával. Korcsolyázás közben Júlia attól fél, hogy már túl öreg, hogy megtanulja, de Attila megnyugtatja, hogy jó tanár. Júlia legszívesebben feladná, amikor eszébe jut gyerekkori kudarca. Attila azonban nem hagyja; elmeséli, hogyan heverte ki a húga balesetét, és kezdett el újra korcsolyázni.

Kinga és Gabi kiürítenek egy szobát, és a férfiakról beszélgetnek. Később átjön Tibor, és segít levinni néhány dobozt a pincébe. Tibornak és Gabinak vissza kell menniük a lakásba, és a dobozokat a lépcsőházban hagyják. László megtalálja a dobozokat, és – mivel azt hiszi, Gabi számára hozták – visszaviszi őket a lakásba. Amikor megtudja, hogy félreértett valamit, elhatározza, hogy azzal teszi jóvá, hogy kifesti a szobát Tiborral. Miközben Gabi azon tűnődik, jó ötlet volt-e hagyni, hogy Tibor és László együtt dolgozzanak, László versenyezni kezd Tiborral, és megjegyzéseket tesz a munkájára. Vitájuk elfajul, és Gabi kénytelen hazaküldeni Lászlót. Miután László elment, Gabi letörli a festéket Tibor arcáról, és a végén csókolózik vele.

Címlapról ajánljuk