Barátok közt

Előző rész (2012. március 12.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 12. 20:00

László számára van még remény? Aliz szintén ultimátumot ad Gézának. Hanna kénytelen beletörődni, hogy az anyja eltűnt.

László megtudja, hogy Claudiának szívrohama volt, kórházban van, és magát hibáztatja érte. Bemegy meglátogatni Claudiát, és bocsánatot kér korábbi viselkedéséért. Claudia megbocsát neki, de a közös irodába nem hajlandó visszamenni. László Gabiról kezd beszélni, és megvallja, hogy még mindig szereti. Amikor Gabi másnap bemegy meglátogatni Claudiát, meghatódva hallja, hogy László Claudia ágya mellett töltötte az éjszakát. Claudia később azt mondja Lászlónak, hogy szerinte Gabi még mindig szereti.

Aliz nem akarja elfogadni Géza ultimátumát, hogy ne találkozzon Ádámmal, de hiába. Viszont még a családja is mintha Géza oldalán állna. Amikor később meglátja együtt Gézát és Kingát, Aliznak támad egy ötlete, és ő is ultimátumot ad Gézának: nem barátkozik tovább Ádámmal, ha Géza megígéri, hogy minden kapcsolatot megszakít Kingával. Kinga később megütközve hallja Ádámtól, hogy Géza nem lesz többé a barátja, és Aliz sem barátkozhat Ádámmal. Ádám biztosítja róla Kingát, hogy őrá mindig számíthat.

Miközben Balázs örül, hogy Hanna vele lakik, Hanna nem tudja, elhiheti-e Miklósnak, hogy az anyja életben van. Balázs kérdőre vonja Miklóst, hogy lássa, többet tud-e, mint amennyit elárul. Miklós állítja, hogy úgy tudja, Rita életben van, és azt mondja Balázsnak, hogy terelje másra Hanna figyelmét. Amikor Hanna felébred egy rémálomból, Balázs megígéri neki, hogy vigyázni fog rá. Másnap Balázs megkéri Pétert és Lindát, jöjjenek át, hogy Hanna ne legyen egyedül. Péter fel van háborodva, hogy Balázs meghiúsította randevúját Lindával, de azért a barátaival tart. Amikor elkezdenek együtt nézni egy vígjátékot, Hanna halálra rémül a pattogó kukoricától, mert a lövésekre emlékezteti.

Címlapról ajánljuk