Barátok közt

Előző rész (2012. március 09.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 9. 20:00

Zsolt mégis kisegíti Andreát? Hanna még jobban aggódik az anyjáért. Géza ultimátumot ad Aliznak.

Andrea szeretne még egy gyereket Zsolttól, de ő elutasítja a kérést. Később meghozzák Zsolt új motorcsónakját, amelyről kiderül, hogy nagyon rossz állapotban van. Zsolt megpróbál megszabadulni tőle, de az eladó nem veszi vissza, és dühében Zsolt idiótának nevezi Oszkárt. Géza gúnyolódik Zsolttal a csónak miatt, de Oszkár kiáll az apja mellett, mire Zsolt megmondja neki, hogy nagyon sajnálja, ami korábban kiszaladt a száján. Zsolt még aznap este beleegyezik, hogy segít Andreának.

Hanna veszekszik Balázzsal, aztán eszébe jut, hogy Rita megemlítette: Thaiföldre akar menekülni. Claudiának még bent kell maradnia a kórházban, és Zsófi felajánlja, hogy tartja a frontot az irodában. Hanna, Miklós és Balázs tudomást szereznek Zsombor letartóztatásáról, de Hannát nem hozza lázba a hír. Aznap este Nóra és Miklós egy pillanatra közel kerülnek egymáshoz. Nóra azt mondja, büszke Miklósra, amiért megmentette Claudiát és Hannát, és Miklós rájön, hogy Nóra és Attila között nincs minden rendben. Claudia megesküszik Hannának, hogy soha nem fogja elhagyni.

Attila majdnem felrobban a dühtől, amikor ő és Nóra felfedezik a lakásban elrejtett csirkéket. Nóra megkéri Alizt, vigye el a csirkéket, és Ádám felajánlja segítségét. Bözsi találkozik Gizellával, és elcseréli a csirkéket a disznóhúsra. Aznap este Bözsi hazudik valamit Lucának a csirkék sorsáról, és Géza féltékeny, amikor látja, hogy Aliz ellátja Ádám sérülését. Végül Géza megmondja Aliznak, hogy válasszon: vagy ő, vagy Ádám.

Címlapról ajánljuk