Barátok közt

Előző rész (2012. március 07.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 7. 20:40

Júlia megoszt egy titkot Attilával. Zsolt és Andrea váratlan helyzetben találják magukat. Claudia és Hanna el tud menekülni Zsombor elől?

Miközben Attila és Júlia a süteményt eszik, Júlia elmondja, hogy gyerekkori álma volt, hogy műkorcsolyázó legyen, de amikor egy másik gyerek az első órán csúfolni kezdte, feladta. Amikor Attila elmegy az irodából (hogy korcsolyát vegyen Júliának), összetalálkozik Nórával, aki közeledni próbál hozzá, de Attila megint lerázza. Nóra szomorúan panaszkodik a bűntudatos Júliának, aki azon tűnődik, Attila nem azért viselkedik-e így, mert megtudta, hogy Nóra csókolózott Miklóssal.

Zsolt dühösen leszidja Zsófit és Oszkárt, amiért motorcsónakot vettek. A fiú attól fél, hogy Zsolt már nem szereti. Zsófi – nem sejtve, milyen rossz anyagi helyzetben van Zsolt – biztosítja róla Oszkárt, hogy Zsolt továbbra is nagyon szereti, és megmondja Zsoltnak, változtasson a viselkedésén, mert megijeszti a fiát. Amikor egyedül van az irodában, Zsolt elhívja Andreát, és megkéri, fizesse ki a csónak felét, mivel Oszkár az ő fia is. Andrea erre nem hajlandó. Vita kerekedik, majd a végén dühösen szeretkeznek.

Miklós és Balázs rájönnek, hogy betörtek a lakásba, és hogy többek között Miklós laptopját is ellopták. Miklós kérdőre vonja Zsoltot, és azzal vádolja, azért tört be a lakásába, hogy bizonyítékot szerezzen rá, hogy ő is benne volt a pénzmosásban, de Zsolt tagad, és Miklós hisz neki. Közben Balázs és Péter utánanéznek az interneten Zsombornak, és megtudják, hogy gyilkos.

Claudia, Hanna és Rita megérkeznek egy házba az erdőben, ahol Rita, Hanna és Valter sok időt töltöttek nyaranként, amikor még együtt voltak, és először minden jól megy. Claudia és Rita békét kötnek, mert ez szolgálja legjobban Hanna érdekeit. Zsombor azonban hamarosan megjelenik, és – Claudia fejéhez tartva fegyverét – követeli, hogy adja át a Hanna fölötti gondnokságot Ritának, hogy Rita hozzáférhessen Hanna pénzéhez. Claudia nem akarja, hogy Hannának baja essen, és aláírja a papírokat, de utána Zsombor mégis meg akarja ölni őket. Ekkor Rita fejbe vágja, és azt kiáltja Claudiának és Hannának, hogy rohanjanak. Ők elszaladnak, de menekülés közben lövéseket hallanak. Hanna megdermed: megölték az anyját?

Címlapról ajánljuk