Barátok közt

Előző rész (2012. március 06.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 6. 20:00

Júlia finom édességgel kényezteti Attilát. Zsoltnak igazi meglepetésben van része egy vásárláskor. Vajon Claudia és Hanna besétálnak Rita csapdájába?

Nóra kifejti, milyen kellemetlen, hogy a kávéház ideiglenesen be van zárva, és Júlia megtudja, hogy Attilának hiányzik kedvenc édessége. Otthon egész este süt, a szívét-lelkét beleadva a süteménybe. Másnap Nóra készételt rendel, Júlia viszont a kedvenc süteményével traktálja Attilát.

Zsófi szeretne több tárolóhelyet titkos vásárlásainak, és összevitatkozik Zsolttal a ruhásszekrény megosztásáról, aztán mégsem tud elmenni vásárolni, mert Andrea rájuk sózza Oszkárt. Zsófit tovább dühíti, hogy Zsolt beleegyezik, hogy hajókázni menjenek Oszkárral. Később azonban Zsoltnak le kell mondania a kirándulást, mert megtudja, hogy az adóhatóság vizsgálatot rendelt el, és Oszkár Zsófira marad. Miközben Zsófi egy kis on-line shoppingolással vigasztalja magát, Zsolt elmondja Miklósnak, hogy baj lehet a pénzmosó projektjükkel, de Miklós elhajtja. Közben Oszkárnak támad egy ötlete, hogyan kárpótolja magát az elmaradt hajókázásért, és elkezd körülnézni az interneten. Izgatottan ráklikkel a „vásároljon most” ablakra, és Zsolt döbbenten tudja meg, amikor hazajön, hogy vett egy motorcsónakot.

Claudia tiltakozása ellenére, hogy ő csak Hanna érdekeit védi, a lány azt mondja, bárcsak Claudia ne lenne a gyámja, mert gyűlöli. Miközben Claudia megvallja Júliának, hogy attól fél, Rita összetöri Hanna lelkét, Hanna elveti Rita tervét, hogy kezdjenek új életet Thaiföldön, ahol jóvátenné, hogy eddig rossz anya volt. Miközben Hanna arra kéri Claudiát, ne kényszerítse, hogy válasszon közte és az anyja között, Zsombor még nagyobb nyomást gyakorol Ritára, hogy szerezze meg a pénzt, amivel neki tartozik, bármi áron. Másnap reggel Rita azt mondja Miklósnak, hogy elmegy, és megpróbál „kibékülni” Claudiával, aztán figyelmezteti Zsombort, tartsa magát a tervükhöz. Miközben Zsombor megtölti a fegyverét, Rita elmegy meghívni Claudiát és Hannát egy erdei kunyhóba, „tisztázni a dolgokat”. Mivel nem tudják, hogy csapdába sétálnak, Claudia enged Hanna kérésének, hogy menjenek.

Címlapról ajánljuk