Barátok közt

Előző rész (2012. március 05.)

rtl.hurtl.hu

2012. március 5. 20:00

Gabi őrlődik László és Tibor között. Péter segít Lindának feljavítani a beszédét. Claudia beolvas Ritának, de vajon mit szól ehhez Hanna?

Kinga rábeszélésére Gabi elhívja Tibort, „javítson meg egy polcot”. Közben András azt tanácsolja Lászlónak, szedje össze magát, és kérjen bocsánatot Gabitól. László megfogadja a tanácsot, de ahogy készülődik, meglátja a Gabihoz igyekvő Tibort. Miközben Tibor virágot hoz Gabinak és Kingának, László azon gondolkodik, leüsse-e a férfit. Tibor és Gabi bensőségesen beszélgetnek a férfi családjáról, amikor beállít László, de Gabi legnagyobb meglepetésére elnézést kér Tibortól korábbi viselkedéséért. Gabi később azt mondja Kingának, hogy jól érezte magát Tiborral, de még mindig Lászlót szereti.

Péter azt mondja Lindának, hogy javítsa fel a beszédét, ha nyerni akar. Linda csalódott, hogy Péter is unalmasnak tartja a beszédét, de amikor Gizella azt tanácsolja, válasszon más témát, Linda ragaszkodik eredeti elképzeléséhez, és állítja, hogy csak egy új szempontra van szüksége. Később Péter kellemesen meglepődik, amikor meghallja Linda új beszédét, ami elnyeri Vilmos és Gizella tetszését is. Linda megköszöni Péternek a segítséget, és elhívja moziba. Péter boldog, és újra reménykedni kezd.

Rita beolvas Zsombornak, amiért durván beszélt Timivel, aztán azt hazudja Hannának, hogy a „befektetője” az utolsó pillanatban visszalépett, és eléri, hogy Hanna felajánlja neki a pénzt, amit Valter hagyott rá. Hanna később megkérdezi Zsófitól, hogyan szerezhetné meg Claudia beleegyezését, és Zsófi ad neki néhány tippet. Hanna beszél Claudiának egy bizonyos befektetésről, de amikor megmondja, hogy az anyja vállalkozásába akar befektetni, Claudia hallani sem akar róla, és beolvas Ritának, amiért megpróbálja rátenni a kezét Hanna pénzére. Hanna meghallja a vitát, és amikor sírni látja az anyját, dühösen konfrontál Claudiával.

Címlapról ajánljuk