Barátok közt

Előző rész (2012. február 22.)

rtl.hurtl.hu

2012. február 22. 20:00

Rita titokban tartja félrelépését. Ádám úgy érzi, csapdába esett. Vajon Attila és Júlia megteszik az utolsó lépést?

Miklós, bár Nórának és Balázsnak is azt mondja, tökéletesen megbízik Ritában, felhív egy magánnyomozót, nézzen utána a nőnek. Eközben Rita és Zsombor megállapodnak, hogy egy ideig nagyon óvatosak lesznek a találkozásokkal. Miklós később megkéri Nórát, maradjon ki a szerelmi életéből, és ne tömje Balázs fejét ostobaságokkal. Nóra és Balázs megtárgyalják, hogy Miklós megharagudott rájuk Rita miatt. Claudia a vidámparkból jövet figyelmezteti Ritát, figyeljen oda a lányára. Amikor Miklós már majdnem információhoz jut Ritáról a nyomozótól, mind a ketten szexszel terelik el egymás figyelmét titkos ügyeikről.

Lucának hiányzik Ádám, és Aliz kénytelen megmondani neki, hogy Ádám valószínűleg nem jön el látogatóba, bár korábban azt ígérte. Közben Izabella érkezik, hogy igénybe vegye a „szolgáltatást”, és Ádám azt hazudja neki, hogy remekül érzi magát Izabella lakásában, pedig valójában unatkozik. Kinga beszélget Lucával, és rájön, hogy neki is hiányzik Ádám. Ádám rájön, hogy ő lett Izabella gyűjteményének legújabb trófeája, és kelepcében érzi magát. Aliz szeretne beszélni Ádámmal, de úgy, hogy ne haragítsa magára Gézát, és Claudia beleegyezésével munkát ajánl neki. Gizella és Linda visszaköltöznek Vilmoshoz. Kinga fél, hogy hülyét csinál magából Ádámmal. Ádám felhívja Kingát, aki nagyon boldog, de nem biztos, hogy Kinga azonnal odamegy hozzá.

Attila és Júlia zavarban vannak, mivel egy szobában kell aludniuk, és Attila azt javasolja, hogy dolgozzanak. Közben András látja, hogy Júlia távollétében a fiúk vadulnak. Attila és Júlia pezsgőt isznak, és vágyakoznak egymás után. András eközben rájön, milyen nagy érték Júlia a családban. Attila próbál erőt venni vonzódásán, de nem tudja megállni, hogy meg ne lesse Júliát a fürdőben, ami csak még jobban feltüzeli. András elpanaszolja Claudiának, mennyire hiányzik Júlia, és hogy eddig nem értékelte igazán, ami bosszantja Claudiát. Eközben Júlia és Attila nyugovóra térnek a szállodában. De vajon meddig maradnak két külön ágyban?

Címlapról ajánljuk