Barátok közt

Vili bácsi a nyakát töri szerelméért, Gizikéért?

rtl.hurtl.hu

2012. február 21. 6:00

Egy szerelmes férfi mindenre képes és ez Vili bácsinál sincs másként. Ha tehetné még a csillagokat is lehozná kedvese, Gizike kedvéért, hogy kiengesztelje.

Vili bácsi ismét Péter segítségét kérte az újabb hódítási terve kivitelezésében. Azért, hogy Gizi megbocsásson neki elhatározta, hogy világgá kürtöli, mennyire szereti az asszonyt. Festéket kért Andristól és Péter segítségével összevarrt pár lepedőt, amire hatalmas betűkkel szerelmes vallomást írt Gizinek, majd felmászott az egyik ház tetejére, hogy onnan lelógassa.

Vilmos azonban megcsúszott, elvesztette az egyensúlyát és átesett a párkányon. A biztos zuhanástól csak az a kötél mentette meg, amibe éppen kapaszkodik. Hogy mi lesz vele az csak a kedd esti adásban derül ki. Reméljük, nem kell ahhoz a nyakát törnie, hogy Gizike odafigyeljen rá és megbocsásson. Vajon mit szól Gizi, ha megtudja, mivel akart kedveskedni neki Vili? Végre megbocsájt neki?

Ha kíváncsiak vagytok, hogyan készült Várkonyi András azaz Vili bácsi a hajmeresztő mutatványára nézzétek kedd este 19.15-től a Fókuszt, ahol számos érdekességgel kedveskedünk nektek a forgatásról. Az hogy mi történik Vilmossal, pedig kiderül a kedd esti Barátok köztből.

Címlapról ajánljuk