Barátok közt

Előző rész (2012. február 21.)

rtl.hurtl.hu

2012. február 21. 20:00

Gizella megtudja valaha, mennyire szereti Vilmos? Attila és Júlia hátrahagyják a családjaikat. Vajon Rita kimutatja valódi természetét?

Péter azt mondja a rémült Vilmosnak, hogy tartson ki, már jön a segítség. Gizella otthon tréfálkozik a Vilmosra váró lehetséges kihívásokról. Később Kinga és Gabi rémülten látják meg Vilmost a híradóban, és Kinga riasztja Gizellát. Gizella Vilmoshoz siet, és a karjába veti magát. Vilmos megkéri Gizellát, költözzön vissza hozzá, és ő igent mond.

Júlia fenntartja, hogy Claudiának nincs miért aggódnia, ha elmegy Attilával a konferenciára. Nóra felajánlja, hogy elmegy Attilával a konferenciára, de ő egy hazugsággal elutasítja. Júliának bűntudata van az utazás miatt, mert András rendkívül kedves hozzá. Titokban Attilának is bűntudata van, és megígéri Nórának, hogy elmennek szabadságra, ha visszajön. Nóra később meg akarja lepni Attilát egy utazással, miközben Júlia és Attila megtudják, hogy egy szobában kell aludniuk a hotelban.

Hanna csalódott, mert az anyja lemondja a tervezett programot, de imponál neki, hogy Balázs segít Ritának megvalósítani a vállalkozását. Claudia később felajánlja Hannának, hogy elmegy vele a vidámparkba. Balázsnak gyanús Rita terve, bár ő igyekszik eloszlatni a fiú gyanakvását. Amikor Balázs beszámol Miklósnak a fenntartásairól, Miklós rájön, hogy Nóra telebeszélte Balázs fejét. Hanna elcsodálkozik, hogy Claudiának van egy farmernadrágja, és közelebb kerülnek egymáshoz. Miklós később kényszeríti magát, ne olvasson be Nórának Timi előtt, amikor az udvaron összetalálkoznak. Rita később finoman semlegesíti Balázs fenntartásait Miklós előtt. Amikor Miklós kimegy Rita lakásából, előjön a hálószobából Zsombor. Arról beszélnek, hogy megszerzik Hanna pénzét, és csókolóznak.

Címlapról ajánljuk