Barátok közt

Előző rész (2012. február 20.)

rtl.hurtl.hu

2012. február 20. 20:00

Vajon Balázsnak sikerül lelepleznie Rita valódi szándékait? Júlia meggondolja magát, és elmegy Attilával a konferenciára? Vilmos hogyan akarja elnyerni Gizella bocsánatát?

Nórát bosszantja, hogy Rita és Miklós továbbra is együtt vannak, és négyszemközt megmondja Ritának, hogy tudja, hogy megcsókolt egy másik férfit, és figyelmezteti, hogy Miklós nem szereti, ha hülyének nézik. Később, miközben Rita „könnyedén” elbeszélget Hannával a 18. születésnapjáról, Nóra információt gyűjt Ritáról Balázstól, és figyelmezteti a fiút, hogy a nővel valami nem stimmel. Amikor Balázs meghallja, hogy Rita azt mondja Miklósnak, hogy még nincs kész terve a saját konditerem megnyitására, felajánlja, hogy segít neki, remélve, hogy kipuhatolhatja a nő valódi szándékait.

Miután Nórától megtudta, hogy csókolózott Miklóssal, a döbbent Júlia megígéri, hogy senkinek nem beszél róla, és ezt tanácsolja Nórának is. Attila megzavarja a beszélgetést, és Nóra hazudik neki valamit, miért beszélgetett négyszemközt Júliával. Később, miközben Claudia megtudja Andrástól, hogy Júlia mégis elutazik a konferenciára Attilával, beállít Kiss Georgina, és tudni akarja, Júlia miért nem vette fel, amikor pedig minden követelménynek megfelelt. Claudia feldúltan kérdőre vonja Júliát, és megkérdezi, miért gondolta meg magát a konferenciát illetően.

Amikor Vilmos megkérdezi Gizellától, összeállította-e már a listát, amit tennie kell, és Gizella azt mondja, először is kérjen bocsánatot, méghozzá nyilvánosan. Vilmosnak támad egy ötlete; festéket kér kölcsön Andrástól, és segítségül hívja Pétert. Összevarrnak néhány lepedőt, és – miután üzenetet festenek rá Gizellának – Vilmos felmegy egy ház tetejére, hogy onnan lógassa le az üzenetet. Közben azonban Vilmos megcsúszik, és lezuhan.

Címlapról ajánljuk