Barátok közt

Előző rész (2012. február 17.)

rtl.hurtl.hu

2012. február 17. 20:00

László próbálja feldolgozni a fia halálát. Zsoltot frusztrálja, hogy egy időre bezárják a kávéházát. Nóra ledöbbenti Júliát váratlan vallomásával.

Miközben a gyászoló család és a barátok összegyűlnek Csaba búcsúztatójára, László nem beszélget senkivel, és elhárítja Gabi érdeklődését a szegedi utazással kapcsolatban, hogy Évával felszámolja Csaba lakását. A megemlékezés után Mariann visszavonja László meghívását; azt mondja, Éva nem szeretné, ha László is részt venne Csaba lakásának kiürítésében. Mariann azonban később elmondja, hogy Csaba egy Lászlóval tett felejthetetlen gyerekkori kirándulás emlékére választott jelszót a komputeréhez. Amikor Mariann elmegy, és László is indulni készül, Gabi úgy érzi, megint kihagyták valamiből.

Zsolt majdnem tovább ront a helyzetén, amikor alig leplezett módon meg akarja vesztegetni az adóellenőrt, hogy elérje, ne zárják be ideiglenesen a kávéházat. Amikor Zsolt dühösen felelősségre vonja Zsófit, ő elismeri, hogy talán tényleg nem adott számlát egy vendégnek. Zsófi először Kingát okolja, amiért nem „oktatta ki” megfelelően, de aztán beismeri, hogy ő hibázott. Némi hiábavaló telefonálgatás után Zsolt közli a bosszús Kingával és Szabival, hogy készüljenek fel egy kéthetes fizetés nélküli szabadságra, aztán el kell viselnie Claudia gúnyolódását. Zsoltot otthon tovább dühíti Zsófi részvétlensége és Gizella jelenléte.

Nóra és Attila nem találják az autóik kulcsait Timi szobájában. Júlia új szempontokat ad a kereséshez, és végül meg is találják a kulcsokat. Miklós biztosítja róla Timit, hogy mindig meg fogja védeni őt és Nórát, ami felkavarja Nórát. Közben András szuper kedves Júliával, aki azon kezd gondolkodni, elutazzon-e Attilával. Amikor azonban megpróbálja lemondani az utazást a konferenciára, megérkezik Nóra egy üveg borral, hogy megköszönje segítségét a kulcskeresésben. Júlia ledöbben, amikor Nóra megvallja neki, hogy nemrég csókolózott Miklóssal.

Címlapról ajánljuk