Barátok közt

Előző rész (2012. február 16.)

rtl.hurtl.hu

2012. február 16. 20:00

Péter vajon megcsináltatja a tetoválást? László elmegy Csaba temetésére? Zsolt súlyos nehézségekkel szembesül Zsófi hibájából.

Linda látszólag nem akar közbelépni, de miután Hanna és Balázs elmennek, átgondolja a dolgot, és telefonál a tetováló szalonba, Péter anyjának adva ki magát. Közli, hogy Péter kiskorú, mire hazaküldik a fiút. Péter később azt hazudja Hannának és Balázsnak, hogy megcsináltatta a tetoválást, de amikor Linda meg akarja nézni, Péter nem hajlandó megmutatni. Péter ezután hazamegy, és bocsánatot kér Júliától, amiért nem mondta el neki, hogy tetoválást akar, de legnagyobb meglepetésére Júliának ez újdonság, és nem örül neki. Péter később megkeresi Lindát, és azt mondja, tudja, hogy még mindig nem közömbös iránta, hiszen ő telefonált a tetováló szalonba. Linda viszont azt hazudja, hogy csak azért tette, mert nem akarta, hogy a neve Péter testén virítson. Péter azonban érzi, hogy Linda még mindig szereti.

Gabi megpróbálja meggyőzni Lászlót, menjen el Csaba temetésére, Éva pedig Mariannt hibáztatja. Ekkor megérkezik Imre. Közben Attila és Nóra nem találják az autóik kulcsait, és Miklós is ugyanezzel a problémával szembesül. Nóra felhívja Timit a bébiszitternél, de ő azt hazudja, hogy nem vette el a kulcsokat. Miklós, Nóra és Attila elhatározzák, hogy Gézát kérik meg, vigye el őket a temetésre, de Géza szállítja Évát is, ezért mindhármuknak be kell zsúfolódniuk a hátsó ülésre. László eközben tartja magát elhatározásához, hogy nem megy sehová, ezért Imre keményen lép fel, mire László elgondolkodik. Végül elmegy a temetésre, hogy végső búcsút vegyen a fiától. Gabi később véletlenül meghallja, ahogy Éva és László arról beszélgetnek, hogy László leutazik Szegedre.

Zsolt figyelmezteti Zsófit, ne költekezzen ennyire, de Zsófi nem törődik vele. Zsolt megtudja, hogy Tóth Gábor megbetegedett, de úgy látja, a nélkül is győzik a munkát, hogy hívnának helyette valakit. Zsófi később egy pár új cipővel jelenik meg a kávéházban, és Zsolt úgy dönt, megleckézteti: arra kéri, segítsen felszolgálni. Kinga elmondja a tennivalókat, de Zsófi nem figyel oda. Ennek ellenére egész jól dolgozik, de aztán elfelejt blokkot adni egy vendégnek. Zsolthoz később odamegy két adóellenőr, és közlik vele, hogy bezárják a Rózsa kávéházat.

Címlapról ajánljuk